Categorii
Intrebari de la cititori

Culoare parchet daca geamurile si usile sunt wenge?

Buna ziua, am nevoie de cateva sfaturi. Am geamuri, usi exterioare si interioare wenge. Ce culoare de parchet sa aleg? Mobila de bucatarie este verde fistic si crem. Ce cuoare de faianta sa aleg? Va multumesc!


Intrebare de la Diana, pe adresa redactiei: Culoare parchet daca geamurile si usile sunt wenge?

Un răspuns la “Culoare parchet daca geamurile si usile sunt wenge?”

Buna, Diana!

Nu stiu cat de mare sau luminoasa iti este casa sau apartamentul, insa eu as opta pentru un parchet luminos, intr-o nuanta deschisa, care sa ma ajute sa creez un contrast cu tamplaria si usile de interior wenge. Poti opta si pentru parchet in ton cu usile si tamplaria, insa cred ca ar inchide prea mult decorul si ti-ar da prea multe batai de cap cu intretinerea.

Iti recomand sa citesti neaparat urmatoarele doua articole:

https://www.casadex.ro/2017/11/usi-de-interior-negre-sau-maro-inchis-in-amenajarea-interiorului/

https://www.casadex.ro/2017/11/pardoseli-in-culori-deschise-afla-cum-si-cu-ce-le-poti-asorta/

In ce priveste bucataria sau mai exact alegerea faiantei pentru finisarea acesteia, ma gandesc ca ai putea merge fie pe o nuanta de crem apropiata de cea a mobilierului, fie pe alb, fie pe gri deschis. De asemenea, daca mobilierul de bucatarie are un design simplu, minimalist, poti opta pentru o faianta ce imita lemnul sau pentru caramida aparenta, aceasta alegere ducand la crearea unui decor mai complex. Daca vei alege varianta unei faiante ce imita lemnul, recomandarea mea este sa alegi un model similar cu parchetul pe care il vei folosi in amenajarea celorlalte spatii din casa si in acest fel vei lega vizual bucataria de restul locuintei tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *