Categorii
Intrebari de la cititori

Izolatia la o casa din Galati e facuta prost, rog ajutor

Am o casa cumparata recent in Galati care are izolatia facuta, dar nu e facuta cum trebuie. In unele locuri se dezlipeste plasa cu tot cu tencuiala. Va rog daca poate cineva sa-mi spuna daca pot sa pun plasa de 0.4 cm si sa tencuiesc deasupra? Nu stiu daca tencuiala normala prinde peste adeziv. Va rog un sfat.


Intrebare de la Valentin, pe adresa redactiei: Izolatia la o casa din Galati e facuta prost, rog ajutor.

3 răspunsuri la “Izolatia la o casa din Galati e facuta prost, rog ajutor”

Daca singura problema este dezlipirea plasei si nu ai crapaturi atunci da jos plasa pe zona afectata, si pui alta plasa cu 2 maini de adeziv de calitate. Eu am pus polistirol premium de la adeplast si a facut priza foarte bine.
Motivele dezlipirii poate fi aplicarea plasei si masa de spaclu peste polistiren prafuit, calitate indoielnica a adezivului, intarzierea prea mare intre lipirea polistirenului pe perete si aplicarea plasei cu adeziv. Trebuia frecat un pic ca sa faca priza innainte de aplicarea plasei cu adeziv, lucru care il vei face tu.

buna seara
ai avut ghinionul sa dai peste niste meseriasi care nu stiu ca adezivul este armat cu plasa,adica se pune cu drisca cu dinti adezivul pe polistiren se ingroapa plasa si se niveleaza dupa,la dumneata au „agatat”plasa si au dat cu adeziv peste,sigur adezivul nu a avut cum sa intre prin plasa ca sa adere asa ca a cedat,solutia e sa-l tragi jos pe tot-oricum va cadea mai devreme sau mai tirziu-si cu o echipa care se pricepe sa montezi alta noua

Buna ziua!
Am si eu o mare nedumerire in privinta executarii unor lucrari la o casa.
Se monteaza polistirenul exterior (termoizolatia) si dupa se aplica lambriurile de la acoperis sau invers ? Care sunt cele mai indicate lambriuri (lemn, pvc sau tabla) ?
Am vorbit cu cativa meseriasi si m-au bulversat total in ceea ce priveste ordinea de executie.
Va multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *