Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Perdea si draperie peste calorifer la geam? Sau scurte?


Buna seara! Am un geam la dormitor L=60 cm si H=105, sub geam vine calorifer, ce imi recomandati? Perdea si draperie scurte sau lungi, sa acopere caloriferul? Multumesc!


Intrebare de la Nicoleta, pe adresa redactiei: Perdea si draperie peste calorifer la geam? Sau scurte?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Valentin in iulie 31st, 2018

Buna ziua

Ati pus o intrebare la care si dv. stiti deja raspunsul.Mai adaug si eu ca,,caloriferul se poate acoperi doar vara.

Victoria in iulie 31st, 2018

Buna, Nicoleta!

Eu sunt de parere ca perdelele scurte sunt potrivite doar in amenajarea bucatariilor, desi chiar si acolo, in functie de dimensiunea incaperii, pot fi folosite perdele lungi. Pentru dormitor, living si alte incaperi din casa sunt de parere ca varianta perdelelor scurte ar trebui eliminata. Inteleg insa dilema pe care o ai in privinta caloriferului si, asa cum a spus si Valentin, sunt de parere ca poti sa descoperi caloriferele iarna, pentru a nu obtura fluxul aerului cald degajat de acestea. Ca sa nu lasi ferestrele complet descoperite in perioadele reci ale anului poti merge pe varianta montarii unor rolete textile direct pe ochiurile ferestrei. Practic, poti alege un set de draperii cu perdele si rolete textile, poti monta doar draperii si rolete sau doar perdele si rolete. In acest fel vei ii vei asigura dormitorului intimitatea necesara iarna, cand vei tine draperiile si perdelele deschise, pentru a nu acoperi caloriferul. Desigur ca poti renunta de tot la ideea roletelor textile, insa nu-ti recomand in niciun caz perdele scurte pentru dormitor.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii