Categorii
Intrebari de la cititori

Renovam apartamentul, acum alegem culorile, sugestii?

Buna ziua. Renovam apartamentul si ne-am decis ca peretii sa fie albi, usile tot albe iar pentru parchet am ales un gri cu linii de bej inchis pentru sufragerie si dormitoare. Pentru hol si bucatarie vrem sa alegem aceeasi culoare de gresie dar nu stim cum sa legam nuantele. Se poate putin ajutor? Baia vrem sa fie ceva colorat, inca nu ne-am hotarat, dar sugestii sunt binevenite. Multumesc.


Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Renovam apartamentul, acum alegem culorile, sugestii?

Un răspuns la “Renovam apartamentul, acum alegem culorile, sugestii?”

Buna, Andreea!

Mi se pare perfect sa alegeti acelasi tip / model / culoare de gresie pentru bucatarie si hol mai cu seama daca cele doua spatii comunica. Avand in vedere ca ati decis sa cumparati un parchet cu un decor relativ pronuntat (striatiile bej inchis pe suport gri), recomandarea mea este sa alegeti gresie uni cu placi patrate sau dreptunghiulare si sa le evitati pe cele ce imita lemnul. Ca nuanta, acestea pot fi gri (ca sa pastrati aceeasi linie cromatica in intregul apartament) sau pot fi apropiate ca ton cu striatiile din finisajul parchetului.|

In ce priveste baia, aveti o multime de variante din care sa alegeti, trebuie doar sa stabiliti una sau mai multe culori pe placul vostru si sa le folositi in finisarea si amenajarea baii. Recomandarea mea este sa va opriti asupra culorii sau culorilor pe care le veti folosi si in calitate de accent cromatic in amenajarea celorlalte spatii din casa, asa incat sa integrati baia in imaginea generala a apartamentului. Pentru ca nu ai mentionat niciuna dintre culorile care va plac, iti propun sa studiati urmatoarele idei de amenajare:

https://www.casadex.ro/2015/11/bai-amenajate-in-ciclam-turcoaz-coraille-si-alte-culori-exotice/

https://www.casadex.ro/2017/04/modele-de-bai-moderne-colorate-amenajari-interioare-pline-de-veselie/

https://www.casadex.ro/2016/06/o-baie-mica-decorata-cu-accente-portocalii-si-vernil/

https://www.casadex.ro/2017/03/amenajarea-baii-variante-moderne-de-combinare-a-faiantei/

https://www.casadex.ro/2015/07/gresia-si-faianta-pentru-baie-afla-cum-alegi-modelul-ideal/

Daca ai si alte intrebari, putem continua discutia aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *