Categorii
Producatori | Distribuitori | Magazine

Video: Am filmat o centrala pe peleti instalata la client

centrala-peleti-pellet30Cand ma intereseaza un produs in mod special citesc mult timp pe net despre el si, foarte important, vreau sa aflu si parerile clientilor care deja au utilizat produsul respectiv, nu ma multumesc doar cu reclama facuta de producator. Asa am facut si cu centrala din video de mai jos, Pellet 30.


Studiez de ceva timp centralele pe peleti pentru ca mi se par o alternativa din ce in ce mai buna la clasicele cazane pe lemne, asa ca printre altele, am contactat un client Pellet 30 si am fost sa ii pun cateva intrebari si sa filmez. Mai jos o sa vezi video complet cu intrebarile pe care i le-am adresat, pentru a afla cat mai multe detalii despre aceste cazane pe peleti.

In video vei afla raspunsuri chiar de la client, la mai multe intrebari: cate zile tine arderea in centrala pe peleti Pellet30, cat de des trebuie sa cureti cenusa care se aduna in cazan, care este consumul de peleti intr-o iarna, daca temperatura in casa este constanta sau sunt fluctuatii mari cand folosesti o centrala de acest tip, ce se intampla cand se opreste curentul in retea, dar si altele, asa ca te las pe tine sa urmaresti filmul.

Pentru toate detaliile de care ai nevoie poti intra pe siteul distribuitorului: centrale-pellet.ro

3 răspunsuri la “Video: Am filmat o centrala pe peleti instalata la client”

buna seara
aceasta centrala pe peleti este biodom 27,are automatizare ca o centrala pe gaz,cel care i-a facut domnului instalatia l-a tapat de bani ca pe un fraier,tot ce a montat pe linga centrala se preteaza la centralele pe lemne,aceasta centrala nu are nevoie de vana cu trei cai,automatizarea centralei nu porneste pompa pina nu se atinge temperatura de 65G,centrala este una de top,cei care veti dori sa o achizitionati aveti grija sa nu fiti trasi in piept de „instalatorii” de ocazie,motajul centralei se face ca la orice centrala pe gaz cu boiler extern

Buna dimineata,noi avem centrala pe lemne cu gazificare,are 5 ani Si am vrea sa trecem pe o centrala cu peleti,o singura intrebare as vrea sa fac,se poate infunda pe timp de noapte sau zi?Am inteles ca da,si au fost cazuri in care au luat foc casa,cunosc un caz dar nu stiu ce tip de centrala ci peleti avea.

buna seara
@daniela nu vreau sa te jignesc dar esti pe linga,nu asculta toate povestile habarnistilor,centrala se”infunda”cu deseurile pe care le arunca in buncar niste neghiobi,sa ia foc?daca arunci benzina si apropii un chibrit sigur,altfel…crezi ca un producator isi permite sa scoata pe piata o centrala care are o sansa sa ia foc?pe ce lume traiesti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *