Categorii
Intrebari de la cititori

Am o camera dificil de amenajat din cauza formei si a unui stalp

Buna ziua! Am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra! Avem si noi o camera pe care as vrea sa o amenajam (marturisesc ca este vorba de camera nepoatei mele de 11 ani). Camera, este lunga de 4.00 si lata de 4.00 metri (teoretic). Forma ei o face insa mai dificil de amenajat. Exista un stalp de sustinere care ne da de furca.


Peretele exterior, unde este pozitionata si fereastra are si un intrand (stalpul de sustinere) care fura din cei 4 metri. Acelasi stalp fura si din peretele interior unde este pozitinata si usa. Cred ca din schita veti intelege mai bine cum arata.
As vrea un sfat, o parere de la dumneavoastra. Sunt destul de incurcata. Am dori un dressing pe tot peretele (suprafata apartamentului fiind relativ mica, spatiile de depozitare sunt deficitare) dar ne gandim sa nu aglomeram camera. In ceea ce priveste mobilierul va fi doar biroul, patul, o canapea fixa (sau 2 fotolii mici). Am sa atasez si o schita simpla a camerei ca sa puteti avea o imagine mai clara a ceea ce am incercat sa va spun. Multumesc si astept sfatul dumneavostra!

Intrebare de la Mihaela, pe adresa redactiei: Am o camera dificil de amenajat din cauza formei si a unui stalp.

Un răspuns la “Am o camera dificil de amenajat din cauza formei si a unui stalp”

Buna, Mihaela!

Trimite-ne, te rog, schita la andrei@casadex.ro 🙂 Noi o vom atasa mai jos, intr-un comentariu si apoi voi reveni cu un raspuns pentru tine. Sper sa reusesc sa te ajut 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *