Calculator lemn acoperis 2 ape – necesar materiale

Buna seara. Cum calculez cat lemn intra la un acoperis in doua ape. Urmeaza sa cumpar materialele si vreau sa nu iau in plus, unghiul este de aproape 45 de grade, iar amprenta casei este de aproximativ 10 pe 10 metri. Exista un calculator sa fac masuratoarea?

Intrebare de la Doru, pe adresa redactiei: Calculator lemn acoperis 2 ape – necesar materiale.


3 comentarii la “Calculator lemn acoperis 2 ape – necesar materiale”

  1. la o casa de 10 pe 10 se calculeaza mai simplu, mai ales ca ai unghi de 45 de grade. ca metri patrati de tabla ai in jur de 200 mp. deci popi cred ca intra in jur de 24-25 de popi. astereala 240 de bucati. nu stiu daca exista calculatoare pentru necesarul de lemn. si mai ai grinzile. Oricum sunt importante si grosimile popilor si ale grinzilor. banuiesc ca de 10 pe 10 la popi si 15×15 sau 20×20 la grinzi

  2. Buna ziua.
    Intrebarea mea este de ce nu apelati la o forma specializata sa va faca acel acoperis ?!. Acea firma nu va va lasa nici un rest de material pe care sa-l platiti dv si o sa fiti surprins ca , pretul va fi similar cu cel al unui artizan . Ve-ti avea si garantie.
    Varianta de acoperis prefabricat , realizat cu ferme zabrelite s-au charpanta clasica , este ce-a mai buna varianta . In ce zona sunte-ti ?
    cu stima Mocanu 0722235456
    office@constructii-caselemn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.