Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ce blat de bucatarie sa aleg: granit sau marmura?


Buna. O sa schimb blatul din bucatarie in curand si inca nu m-am decis exact intre cele de granit sau cele de marmura. Sincera sa fiu, din cate blaturi din granit am vazut mi-au cam placut toate, nu stiu de ce dar cred ca ar fi mai potrivit. Care e mai rezistent?


Intrebare de la Bianca, pe adresa redactiei: Ce blat de bucatarie sa aleg: granit sau marmura?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in august 22nd, 2018

Buna, Bianca!

Daca e sa te ghidezi strict dupa durabilitate si rezistenta, cu siguranta blatul de granit ar trebui sa iasa castigator. Desi nu am scris pana acum despre blaturile de marmura pentru bucatarie, am realizat, in urma cu ceva timp, un articol mai amplu despre plusurile si minusurile granitului: https://www.casadex.ro/2018/01/cel-mai-bun-material-pentru-blatul-din-bucatarie-granit-vs-quartz/ Sper ca informatiile cuprinse in el sa te ajute sa iei decizia finala in cunostinta de cauza.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii