Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie la rosu in Ilfov, cu urmatoarele caracteristici

Buna ziua. M-ar interesa constructia unei case la rosu in Ilfov, cu urmatoarele caracteristici: Suprafata totala construita: 239 mp + Terasa fata 20 mp. Amprenta casa: 139 mp – forma dreptunghiulara 10.25×11.25 + 1 hexagon partea dreapta de ~4mp + Terasa fata de 20mp (toate cele aplipite).


# Inaltimea de la cota 0 a pamantului = 1m
# Materiale preferate:
Beton B250, Fier Ø16
Caramida exterior: Porotherm 38STH
Acoperis
# Parter mp utili:
Camera 1 13mp, Camera 2 10mp, Baie 5, Depozitare 4, Vestibul 9.5mp, Hol 8mp, Living 28mp, Bucatarie 16mp, Scara interioara catre Etaj.
# Etaj mp utili:
Camera1 13mp, Baie 1 7mp, Camera 2, 13.5mp, Baie 2 5mp, Hol, 11.25mp, Camera 3 16mp, Dressing 8.5mp, Camera 4 16mp, Scara interioara catre Pod.

Va rog sa tineti cont ca sunt la stadiul de informare/cercetare. Urmeaza a discuta cu arhitectul pentru fezabilitatea si realizarea unui proiect. Pentru inceput as dori un pret estimativ pentru cele mentionate mai sus pentru fiecare etapa. Consider ca aceste date si experienta dvs va permite sa estimati un pret apropiat de pretul final.
Locatia: Ilfov. Suprafetele utile prezentate nu includ si zecimalele, sunt doar rotunjite.

Pretul constructiei la rosu a se realiza pentru: Aranjament Teren, Fundatie, Ridicare Pereti, Stalpi, Placa etc (dvs stiti mai bine) + Acoperis.
Manopera + Materiale Incluse – ?(/etape)
Manopera – ?(/etape)

Dupa un studiu amanuntit :
– urmeaza realizarea proiectului de catre un arhitect;
– Studiile si autorizatiile necesare;
– contractarea constructorului;
– contractarea dirigintelui de santier ;
– inceperea constructiei, cel mai probabil inceputul lui 2019.

Pentru alte detalii, va rog sa lasati mesaje.
Va rog sa nu sub/supra-estimati pretul. Cum am mentionat mai sus, aceasta postare este doar o parte a unui studiu personal. Voi analiza fiecare raspuns al dvs si voi tine cont la etapa specifica constructiei. Pe langa informatiile cerute referitoare la pret estimativ, va rog sa adaugati in mesaj si:
-Numele Firmei,
-Numele complet al dvs,
-Pozitia dvs in cadrul firmei,
-Numarul de telefon,
-Emailul.

Multumesc,
Cu stima

Intrebare de la Alex, pe adresa redactiei: Constructie la rosu in Ilfov, cu urmatoarele caracteristici.

13 răspunsuri la “Constructie la rosu in Ilfov, cu urmatoarele caracteristici”

Buna ziua
Am citit anunțul și sa nu stau mult sa povestesc,prețul pe m2 este 75-80 e
Mai multe detalii trb vb la fata locului.
0731501670

Buna ziua, am citit anuntul dvs.
Oferta de pret nu se face dupa cati mp sunt pe proiect sau dupa cati mp sunt enumerati de catre o terta persoana sau de catre dumneavoastra fie utili sau construiti. Multi spun sau solicita un pret informativ ceea ce este total grestit, la fel se raspunde pe masura cu un pret XXX,XX Euro/mp ceea ce este si mai gresit. Nu se construieste la mp, constructiile se realizeaza pe baza unui deviz si respectand P.TH. + D.E. (Proiectul tehnic) sa nu mai punem in discutie ca nu stie nimeni exact ce cuprinde la „la rosu” sau „la cheie” si ce operatiuni sunt cuprinse, sau daca este oferita garantie la lucrare, daca pretul are tva sau nu si lista poate contiuna.
Chiar prin faptul ca suntem o echipa manageriala de ingineri constructori putem sa va spunem ca nu este suficient sa construiesti zi de zi si sa proiectezi iar atunci cand cineva iti trimite o schita tu sa stii costul casei.
Fiecare proiect are particularitatiile lui si gradul lui de complexitate si de realizare. Pretul unei constructii variaza foarte mult in functie de mai multi factori: proiect, locatie, natura terenului, Studiu Geotehnic, materialele folosite, regimul de inaltime, gradul de complexitate a proiectului, etc……
Altii solicita manopera la mp ceea ce este la fel de gresit. De unde poti sti cat fier ai de manipular , ce armari sunt, ce complexitate se impune , etc … etc … sa nu mai vorbim ca are cofraje sau nu are cofraje cel ce construieste, ca poate de scule nici nu mai intra in discutie.
Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele):
– plansa fundatie;
– plansa parter;
– plansa etaj/mansarda;
– plansa invelitoare;
– plansa sectiunea principala;
– plansa sectiunea secundara;
– nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului;
– nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
Noi in cel mai scurt timp o sa va realizam devizul-oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul cu privire la cererea dvs fie ca este vorba despre o constructie la rosu sau la cheie.
Daca nu aveti proiect, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta de la : proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.
Pentru o colaborare, oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati telefonic, noi va stam la dispozitie cu incredere si cu profesionalism .
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc…
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Acesta este punctul nostru de vedere pentru studiul dvs. personal si cred ca nu sunteti deacord cu el deoarece dvs nu aveti proiect dar va pronuntati ca sa nu fie sub/supra-estimat pretul, pretul la ce ???
Cu respect si stima,
Echipa „Casatamultvisata Empire Building”
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com

SC.Lazar Total Constructii…
VA OFERA SERVICII – Constructii case-vile, la rosu sau la cheie, in Bucuresti-Ilfov
avem o experienta de peste 20 de ani in constructii, va prezentam case in lucru sau finalizate in timp, lucram numai cu contract, facturi, pentru alte detalii va rugam accesati lazar-constructii.com pentru oferte de pret email.lazar.constructii@gmail.com
Cu respect,
Mihai Lazar
0766.813.228

Buna ziua,pentru Alex,pentru toate cerintele enumerate in solicitarea d-voastra,raspunsul nu poate fi dat decat dupa ce vedem proiectul.Si asta o spun din experienta.Am dat de multe ori din start un pret care ulterior a fost departe de real,de aceea as vrea sa va notati doar date de contact si ulterior ,cind aveti proiectul sa luati legatura cu cine credeti.Trebuie intocmit deviz de oferta.Cu cifre date la misto e o cacialma. binian.construct@yahoo.com. 0760065717

Buna ziua,

Va multumesc tuturor pentru timpul acordat, desi raspunsul nu a fost exact ce ma interesa, dar a fost ceva normal: „vrem proiectul” .
Cum am mentionat, proiectul urmeaza a se realiza in cel mai scurt timp, deci probabil constructorii alesi il vor primi odata ce este finalizat.

Inainte de a il trimite, cum spuneam, as dori sa fac un studiu , deci voi reformula intrebarea:

„Puteti oferi detalii referitoare la ultima casa construita sau poate in lucru?
Suprafata construita : –

Materiale folosite: –
(Beton mc, Fier Beton, Tabla/Tigla pe scurt nu vreau sa va retin mult timp)

Costul Materialelelor folosite: –

Costul Manoperei : –

Numele Firmei dvs va rog : –

Doar o adaugire pentru „C.E.B” referitor la viziunea dvs asupra gandirii mele:
„Acesta este punctul nostru de vedere pentru studiul dvs. personal si cred ca nu sunteti deacord cu el deoarece dvs nu aveti proiect dar va pronuntati ca sa nu fie sub/supra-estimat pretul, pretul la ce ???”

In l-ul rand chiar nu am proiect, dar am spus-o deja, urmeaza…
in al 2-lea de obicei lipsa respectului fata de un potential client, nu il tolerez. La cat de agresiv va adresati, probabil la fel de „agresiv” construiti.

Nu va obliga nimeni sa raspundeti, puteti sa ignorati foarte simplu intrebarea daca va deranjeaza; dar poate altii sunt interesati, chit ca raspunsul fiecaruia va/poate fi putin evaziv.

Eu as aborda altfel situatia ca de exemplu: „Ba, nu iti pot da un raspuns 100% exact, am nevoie de proiect, dar am mai construit o casa la rosu de aproximativ suprafata asta acum anul asta, acum 1 an etc si costurile au fost cam astea si manopera cam asta …. (si le descrieti coerent pt ca eu sunt client si nu stiu, d-asta apelez la o firma: sa o platesc, sa ma respecte si sa imi faca un servicu )”. Cam asta e normalitatea domnule

In fine era/este foarte simplu, eu eram fericit si poate discutam pentru o viitoare colaborare pe baza proiectului bineinteles. CU SIGURANTA erati pe acea lista (cu 3-5 firme de constructii) caruia ii trimiteam proiectul.

Ma rog, nu are rost sa va dau sfaturi de comunicare si educatie profesionala, „va multumesc pentru parerea indezirabila”
Si nu am postat anuntul pentru astfel de discutii/pareri.

Pt Dl Lazar : va multumesc, site-ul dvs mi-a raspuns la intrebare

Mulumesc inca o data tuturor,
Va doresc o zi buna

Adevarul doare iar adaugirile dvs. sunt agresive nu raspunsul nostru.
Exemple va pot da la fel cum dau studentiilor de la facultate sau celor care fac masterul dar tot nu o sa intelegeti. Am o experienta in campul muncii de peste 25 ani de la: asistent universitar, profesor universitar, sef de birou, manager de proiecte, sef de statie betoane, diriginte de santier, RTE-ist toate gradele obtinute si veniti dvs sa-mi dati lectii si sfaturi in comunicare.
Respectati munca inginerilor si nu-i luati in deradere sau peste picior.
Pot spune ca o casa la rosu de o suprafata contruita 150 mp poate sa fie mult mai costisitoare decat una cu o suprafata de 220 mp si exemplele pot continua. Nu fac polemica si nici nu sunt genul de persoana sa forbesc contradictoriu pe forum sau site si nici chiar la telefon dar stiu ca un amic al sefului a scris un articol numit parca „noaptea mintii in constructii” si va rog sa trimiteti un mail pe una dintre adresele companiei si eu ma ocup personal sa-l citit timitind email catre dvs. dupa ce am adresa de email.
Cu respect si stima,
Echipa „Casatamultvisata Empire Building”
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Pentru d-l Alex, da,se pot oferi detalii de la ultimile lucrari sau cele in curs de executie,doar d-voastra,dar nu aici pe forum,caci poate nu prezinta interes.Daca ati fi lasat macar o adresa de mail,ar fi fost altceva……

Scuze,am trimis comentariul de mai sus dar a aparut din partea altcuiva.Nu-mi explic cum a fost posibil…….

Multumesc Dl CEB,

Stiti, uneori mai trebuie sa invatam si din greseli, dar cel mai greu este sa le acceptam… In ultimul dvs mesaj confirma ceea ce am spus eu in precedentul, dar nu-i absolut nici o problema.

Repet nu sunt student, nici prieten,nici coleg, nici sef etc, ci un potential client!… iar abordarea dvs nu mi se pare ok, daca exista un „feedback” al clientului, al meu este negativ pe motivul : Comunicarea, abordarea clientului si diplomatia este precara.

In fine… chiar nu va inteleg afirmatia in legatura cu respectul inginerilor.
Inginer, neinginer, calificat, necalifcat, absolut oricine merita tratat cu stima si consideratie.
Iar in ciuda a ceea ce spuneti dvs, eu consider ca nu v-am jignit sau altceva, doar mi-am exprimat nemultmirea fata de abordarea dvs, atat.
Daca dvs asa ati inteles, eu sincer imi cer scuze, dar cred ca nu ati inteles contextul.

In fine, accentul am dorit sa il pun pe lipsa comunicarii.
Presupunand realitatea actuala, adica!!!
– daca dvs ma luati peste picior acum,ca nu inteleg, ca nu respect, ca ce studiu, ca studiu la ce, ca proiect, ca neproiect etc si etc, in momentul cand veti construi daca v-as pune o intrebare, sa ma astept sa ma luati si la bataie.

Va multumesc si mult succes in continuare dvs.

Dl Florian,
Daca totusi mesajul era pentru mine, lasati-mi va rog adresa de email si nr de telefon.

Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *