Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum amenajez Feng Shui intrarea in apartament?


Cum amenajez Feng Shui intrarea in apartament? Mi-a spus o vecina ca am pus oglinda pe hol gresit si ca nu e Feng Shui sa reflecte usa de la intrare. Nu as fi bagat-o in seama dar cica din cauza asta nu-mi merge prea bine, ca oglinda asezata asa da energia afara din apartament. E adevarat? Si daca da, care sunt regulile dupa care sa ma ghidez?


Eu am un hol dreptunghiular, usa de intrare e pe una din laturile scurte, pe cealalta e usa spre sufragerie, iar bucataria si dressingul sunt dispuse pe ceilalti pereti mai lungi fata in fata. Oglinda este montata pe peretele opus usii de intrare in apartament, langa usa de la sufragerie. Este gresit din punct de vedere Feng Shui?

Intrebare de la Katy, pe adresa redactiei: Cum amenajez Feng Shui intrarea in apartament?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Ralu in august 21st, 2018

Buna, da, din punct de vedere FengShui oglinda nu trebuie sa reflecte geamuri si usi. Puteti sa o puneti sa reflecte un alt perete.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii