Categorii
Intrebari de la cititori

Eliminare miros hazna – substante, solutii?

Exista solutii pentru eliminarea mirosului de la haznaua din curte? Este construita din beton si are si capac solid. In mod normal nu miroase dar uneori, nu-mi dau seama de la ce, vine cate un iz pana pe terasa casei, la vreo 30 metri distanta. Am inteles ca exista niste substante pe care daca le torni in hazna mirosul dispare. De unde le pot cumpara?


Intrebare de la Lazarescu, pe adresa rdeactiei: Eliminare miros hazna – substante, solutii?

4 răspunsuri la “Eliminare miros hazna – substante, solutii?”

Cu diavolina ati incercat? E un praf pe care il folosesc nasii mei de la tara la haznaua lor. Nu mai stiu cantitatile, trebuie sa scrie pe cutie dar am inteles ca dizolva tot elimina mirosurile din hazna/fosa si ramane apa curata. Nu de baut, clar, dar cica unii uda apoi gradina cu ea. Eu n-as uda gradina de legume dar niste pomi sau flori cred ca da.

buna seara
„haznaua”care miroase este prost construita impreuna cu instalatia de canalizare,canalizare care sigur nu are ventilatie cum nu exista nici in capacul haznalei un cos din teava pvc de min 5m,dupa ce faceti aceste „mici”corectii puteti sa aruncati in hazna niste bioactivatori de fose septice

Domnul Stefan, cum corectez problemele astea? Pot sa dau pur si simplu o gaura in capacul haznalei, sa bag o teava pvc in el si dispare mirosul sau cum?

buna seara
da teava de pvc are rol de aerisire a haznalei +ventilatia canalizarii,va scoata mirosul pe sus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *