Categorii
Intrebari de la cititori

Expertiza tehnica pentru rezistenta casa Prahova, Campina

Am cumparat, intr-un sat aproape de Campina, o casa batraneasca (lemn si paianta), mica (35 mp) si as vrea sa o extind cu 15 mp (baie, bucatarie) si o prispa / terasa de cca 9 mp. Nu se construieste etaj, ci se extinde la sol. Mi se cere, prin certificatul de urbanism, expertiza tehnica pentru rezistenta si stabilitate cu avizul Inspectoratului de Stat in Constructii Prahova, si nu gasesc expert sa se apuce de aceasta lucrare.


Sunt tot timpul sfatuita sa demolez si sa construiesc din nou, pentru ca e foarte greu sa obtin autorizatie de extindere. Am aflat ca cei care au construit fara autorizatie, adica ilegal, au intrat ulterior mai usor in legalitate. Nu imi vine sa cred! Nu doresc sa demolez o casa traditionala si nu am nici resurse sa iau o constructie de la zero. Cunoasteti pe cineva care ar accepta sa faca expertiza respectiva? In zona Campina – Prahova.

Intrebare de la Nelu, pe adresa redactiei: Expertiza tehnica pentru rezistenta casa Prahova, Campina.

5 răspunsuri la “Expertiza tehnica pentru rezistenta casa Prahova, Campina”

Bunaziua
Va putem ajuta cu expertiza tehnica iar daca nu aveti proiect, noi fiind o companie complexa, va putem ajuta de la: proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, etc…..
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa
Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576 0787393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

In niciun caz sa nu construiesti fara autorizatie! S-au termnat vremurile alea. Acum se dau niste amenzi de nu le putem duce.

S.C. HORMIGON S.R.L.
Ploiesti, Prahova
Aurel Vlaicu nr. 16A
Telefon fix: 0244545961
Telefon mobil: 0723259896
Fax: 0244513881
Contact: Caisin Leonida

Studii geotehnice, expertize tehnice, expertize energetice, audit energetic, certificate energetice, proiectare de arhitectura, proiectare de rezistenta, proiectare de instalatii, termografiere cladiri, consultanta tehnica si juridica de specialitate etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *