Categorii
Intrebari de la cititori

Idei amenajari bucatarii mici patrate – 7,2 mp

Buna ziua! Daca am o bucatarie mica patrata cum sa o amenajez cat mai ergonomic? Nu am nicio idee cum sa asez mobilierul si electrocasnicele. Are 7.2 mp, adica este destul de mica si forma patrata o face si mai greu de amenajat. Ma puteti ajuta cu niste idei sau imagini, va rog?


Intrebare de la Daniela, pe adresa redactiei: Idei amenajari bucatarii mici patrate – 7,2 mp.

Un răspuns la “Idei amenajari bucatarii mici patrate – 7,2 mp”

Buna, Daniela!

Sunt nevoita sa-ti dau dreptate, o bucatarie patrata este mai greu de amenajat decat una dreptunghiulara de aceeasi dimensiune. Insa nu este imposibil. Daca vrei sa-i pastrezi forma, proiecteaza mobilier pe doua laturi. Poti proiecta dulapuri si sub fereastra bucatariei, mutand caloriferul intr-o laterala a ferestrei, daca nu ai un alt perete pe care sa te extinzi. Iti recomand sa citesti urmatorul articol, unde am vorbit despre utilizarea spatiului de sub fereastra bucatariilor mici: https://www.casadex.ro/2018/08/pervazul-din-bucatarie-cum-il-poti-pune-in-valoare-cel-mai-bine/

Daca vrei sa corectezi vizual forma patrata a bucatariei tale, proiecteaza o garnitura de mobilier liniar, adica pe un singur perete, amenajand locul de luat masa pe peretele opus. E drept ca in acest caz vei obtine mai putine spatii de dpeozitare decat daca vei opta pentru o garnitura pe doua laturi. Poti insa proiecta pe peretele opus, in apropiera locului de luat masa, sau pe un alt perete un corp mare in care sa incorporezi frigiderul si sa amenajezi un soi de camara, in care sa poti pastra alimentele neperisabile (zahar, faina, orez, paste etc) si vasele de gatit mai mari.

Sper ca sugestiile mele sa-ti fie de ajutor, iar daca mai ai si alte intrebari te astept aici 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *