Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Imi trebuie autorizatie pentru constructie gard cu fundatie sau fara?


Buna ziua. Imi trebuie autorizatie de constructie pentru gard cu fundatie? Dar fara fundatie? Pentru ca vreau sa stiu daca se poate si fara acte intr-una din variante. Locuiesc langa oras.


Intrebare de la Alina81, pe adresa redactiei: Imi trebuie autorizatie pentru constructie gard cu fundatie sau fara?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

George in august 11th, 2018

Daca exista un gard, se poate constuiesti unul fara fundatie, ca si cum ai repara pe cel existent.
daca nu exista un gard si mai ales daca realizezi fundatia, trebuie autorizatie, care nu se elibereaza fara intabulare. la realizarea gardului s-ar putea sa va ceara si acordul vecinilor.

Nelu in august 12th, 2018

Daca ai vecini OK ,( nu paraciosi , nu rai la suflet ,haini ,porniti numai sa faca rau )fa-ti gardul cu fundatie ,fara probleme . In cel mai rau caz primesti o amenda modica ,care compenseaza toate demersurile pentru autorizartia de constructie .(vezi tot felul de ,,dezvoltatori ” care ,in mijlocul oraselor ,intre blocuri ,au autorizatir de constructie pentru ,,N ‘ nivele si construesc N+ oricat vor muschii lor .

LUP LADISLAU in august 12th, 2018

Am incercat varianta cu autorizatia de constructie, am achitat 700 lei pentru proiect si m-am impotmolit cu cei de la CEZ CARE SOLICITA UN PROIECT IN VALOARE DE 4900 LEI pe motiv ca in zona ar avea un cablu subteran. Au trecut 2 ani si nu am obtinut acordul CEZ. Pentru fiecare aviz platesti o taxa. De exemplu nu am inteles de ce trebuie sa platesc o taxa destul de mare la mediu ?

Alina in august 13th, 2018

Iti trebuie autorizatie indiferent de fundatie. Chiar daca il ridici in locul altuia. Citeste legea 50/1991

Calin in august 13th, 2018

daca ati facut casa cu autorizatie si acolo era trecut si gard, nu mai cereti nimic. problema ar fi doar ca nu ati facut gardul in termen, dar daca il faceti repede, nu stie nimeni.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii