Categorii
Intrebari de la cititori

Merita sa cumpar un aparat de zugravit rapid?

Merita sa dau 150-170 lei pe un aparat de zugravit rapid ca sa varuiesc peretii dintr-un apartament cu 3 camere? Si daca il cumpar, sa aplic si amorsa tot cu aparatul asta? Ce alte metode rapide de zugravire a peretilor recomandati? Execut lucrarea singur.


Intrebare de la George, pe adresa redactiei: Merita sa cumpar un aparat de zugravit rapid?

2 răspunsuri la “Merita sa cumpar un aparat de zugravit rapid?”

Ma scuzati, dar cred ca un aparat de zugravit la pretul asta n-o sa va ajute, ci mai degraba o sa va faca nervi. Din cate stiu, un aparat bun, cu care chiar poti zugravi rapid costa peste 1000 lei si daca nu castigati bani din zugravit, nu cred ca merita cumparat. Tot trafaletul ramane cea mai simpla si rapida solutie. Sau apelati la meseriasi care sigur se vor misca mai rapid decat un incepator.

Subscriu la ce a spus Camelia. Eu am dat amorsa cu compresorul (acesta face presiune mai mult decat aparatele acestea instant electrice) dar lavabila tot cu trafaletul am aplicat pentru ca la aparat nu poti doza asa bine, daca dai prea mult pot aparea broboane si ce faci atunci? tot la trafalet ajungi. Daca vrei sa vopsesti gardul poti sa il iei, dar sa nu te astepti la minuni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *