Categorii
Intrebari de la cititori

Mutare contor electric din casa in scara blocului

Urmeaza sa plec din tara si vreau sa mut contorul electric pe scara blocului, langa usa apartamentului meu ca sa se poata citi consumul in lipsa mea. Stie cineva cat dureaza procedura, ce costuri implica si ce acte imi trebuie? Adica banuiesc ca nu pot sa-mi cumpar eu un contor de curent si sa platesc un electrician sa faca treaba asta, nu?


Intrebare de la Alexandru, pe adresa rdeactiei: Mutare contor electric din casa in scara blocului.

5 răspunsuri la “Mutare contor electric din casa in scara blocului”

Eu am auzit ca s-a dat o lege care ne obliga pe toti sa mutam contoarele in afara locuintei sau la poarta ca sa poata fi citite mai usor. Stie cineva daca e adevarat?

Sunati la Electrica, Cez sau ce companie furnizoare aveti si cereti informatii despre mutarea contorului electric pe scara blocului de la ei. Probabil ca va vor pune in legatura cu un electrician autorizat de ei care sa va execute lucrarea corect autorizat pentru ca la final contorul trebuie sa ramana sigilat de un electrician autorizan de ei. Daca nu ma insel operatiunea asta impica cerere de debransare, rebransare si alte hartii si cred ca costa mai mult de 1000 roni.

Si eu doresc sa fac aceeasi modificare, presupun ca ai realizat deja operatiunile.

Care au fost pasii si care sunt costurile?

Multumesc,

Urmeaza sa mut contorul din casa (veche) la proximitatea proprietatii , fiind nevoie si de montarea unui stalp. Ce costuri sunt? Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *