Categorii
Intrebari de la cititori

Pareri mobila Mobexpert? De la ei sau la comanda?

Mobilez apartamentul si nu ma pot hotari daca sa cumpar mobila de la Mobexpert sau sa o fac la comanda. E mai ieftin decat la ei, cred eu, dar nu stiu daca o sa iasa bine ca mobila gata de cumparat din magazin. Ce perere aveti?


Intrebare de la Felicia, pe adresa redactiei: Pareri mobila Mobexpert? De la ei sau la comanda?

4 răspunsuri la “Pareri mobila Mobexpert? De la ei sau la comanda?”

Nu am cum sa adaug poze ca va arat diferenta dintre o etajera Mobexpert si una facuta dupa acelasi model la comanda. Au aceeasi culoare si teoretic sunt la fel dar etajera de la Mobexpert arata ca noua, pe cand asta facuta la comanda deja are sarita pe alocuri muchia. Plus ca muchiile sunt taioase. Ma rog, cand eram tanara si stateam intr-o garsoniera am cumparat la promotie o etajera de la Mobexpert si dupa ce m-am casatorit si ne-am mutat intr-un apartament mai mare am vrut neaparat sa mai iau una dar nu se mai facea modelul, asa ca sotul s-a gandit sa facem la comanda una indentica. Asta mai noua, facuta la comanda arata mai rau decat cea originala ca sa zic asa. Eu am multa mobila cumparata din magazinul asta si s-a pastrat bine Acum nu stiu daca am avut noroc sau chiar e mai buna decat mobila la comanda dar parerea mea e ca macar arata mai bine, mai elegant, mai finisata.

Buna ziua, am cumpărat de la Mobexpert o saltea de lux de 2200 RON care după o săptămâni de zile de dormit pe ea, o singura persoana, a început sa se deformeze. Am crezut inițial ca își va reveni pentru ca fiind noua poate se echilibrează cumva… Dar la pana la o luna arcurile erau clar deformate iar salteaua avea denivelări permanente și vizibile. Am făcut reclamație la magazin cerând sa mi se înlocuiască salteaua, iar ei au refuzat spunând ca schimba saltele doar dacă reclamația se face in maxim 15 zile de la facturare. Au spus ca o duc la “reparat” după ce vine cineva sa constate defectele. Au trecut deja 10 zile de când au făcut raportul de constatare, au luat salteau la reparat după 1 săptămâna deși au spus ca o vor ridica in aceeași săptămâna cu raportul de constatare, au zis inițial ca o iau dimineața si o aduc seara cu arcurile înlocuite, apoi ca o aduc a doua zi si tot așa… Încă nu am primit salteaua, iar la Serviciul Clienți spun ca ei nu au ce face ca nu au personal și mașina sa imi aducă salteaua și trebuie sa mai aștept!
Un comportament total indiferent și o bătaie de joc la adresa clienților-companii partea celor de la Mobexpert!
Am mai luat mobilier de la ei și la fel am avut probleme, mi-au adus patul cu lemnul deja crăpat și defecte vizibile pentru care la fel m-au ținut câteva săptămâni încurcată cu aceeași atitudine de lipsa totala de respect pentru clienți! Oricum, patul este extrem de fragil deși trebuia sa fie material de calitate, lemn masiv etc. și nu doarme decât 1 persoana in el.
Nu recomand produsele Mobexpert nimănui! Și produsele și serviciile lasă de dorit!

Buna ziua!

Am cumparat de la MOBEXPERT, o biblioteca formata din mai multe corpuri, TOATE cu defecte de fabricatie. In ciuda faptului ca fiecare piesa a venit sigilata, la montarea acesteia am constatat numeroare defecte usi zgariate, imperfectiuni ale stalpilor ornamentali, ale politelor de deasupra usilor, vitrina de la bar, capacul de la comoda TV… Am notat toate acestea in procesul verbal de la livrare. A trecut 1 luna de zile de la livrarea si montarea acesteia iar eu nu am primit piesele de inlocuit. Am facut nenumarate reclamatii telefonice si sunt plimbata de la un operator la altul fara niciun succes.

Voi face reclamatie la ANPC si voi deschide actiune in instanta pentru inselatorie. Voi cere sa mi se returneze intreaga suma achitata si daune materiale intrucat MOBEXPERT s-a folosit de banii mei iar eu nu am putut sa ma bucur de bunul achizitionat.

Atentie MARE!!!! NU CUMPARATI NICIUN PRODUS DE LA MOBEXPERT!!!!!!!!

Sunt in aceeasi situatie cu o bucatarie Mobexpert . In Baneasa la service, totul merge pe Spaga. Pacat, produse romanesti frumoase , dar … oameni mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *