Categorii
Intrebari de la cititori

Pasi hidroizolatie casa veche – igrasie inauntru

Mi-am cumparat o casa veche din caramida (1970) si m-am apucat sa o renovez exterior interior si caut informatii despre executarea hidroizolatiei la casele vechi pentru ca are un iz de igrasie inauntru. Nu am depistat niciun perete ud pana acum, poate ca e doar senzatia de umezeala din cauza ca a plouat mult in vara asta si casa nu a fost locuita si aerisita. Din cate am inteles nu ma pot apuca de finisajele si amenajarile interioare pana nu rezolv exteriorul. Ce pasi trebuie sa fac, ce materiale trebuie sa cumpar pentru executarea hidroizolatiei?


Intrebare de la Pescarul, pe adresa redactiei: Pasi hidroizolatie casa veche – igrasie inauntru.

Un răspuns la “Pasi hidroizolatie casa veche – igrasie inauntru”

Bună ziua!
Sincer nu văd ce treaba are interiorul cu exteriorul.
1. Dacă doriți să schimbați geamurile și ușile/ ușa exterioară precum și cele interioare, atunci le schimbați și apoi vă apucați de interioare și exterioare.
2. revedeți instalația electrică, sanitară și termică.
Abia apoi treceți la interior. Sunt diverse soluții de impermeabilizare a tencuilelilor și scăpați de eventualele infiltrații în pereți. Sika este unul dintre aceștia.
La exterior treaba este mai simpla. După tencuire tot cu un produs impermeabil aplicați termosistemul si treeaba este rezolvată. Tot de ce aveți nevoie este timp, rabdare, soluția financiară și o echipă bună
Cu stimă și o zi bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *