Categorii
Intrebari de la cititori

Pereti crapati casa veche caramida, trebuie subzidire?

Buna ziua. Am cumparat o casa mai veche, din 1977, din caramida. Peretii s-au crapat putin in interior. Mi s-a spus de catre un constructor ca ar fi bine sa fac subzidire si stalpi de rezistenta, insa nu stiu daca mi-a spus ca sa-si asume lucrarea si sa castige niste bani de la mine sau daca chiar asta trebuie sa fac. Casa are o suprafata de 90 mp si a zis ca ma costa cu tot cu manopera, aproximativ 10000 euro. Ce ma sfatuiti? Multumesc.


Intrebare de la Cati, pe adresa redactiei: Pereti crapati casa veche caramida, trebuie subzidire?

4 răspunsuri la “Pereti crapati casa veche caramida, trebuie subzidire?”

Buna ziua. Luati legatura cu un structurist de meserie,altfel riscati sa consolidati pe bani multi ce nu trebuie, totodata stati linistita ca nu cade casa pe dvs. Va face si niste costuri estimative. O sa trebuiasca si el platit dar asta este.

E bine sa consultati un structurist,pentru ca daca incepeti sa faceti lucrari de finisaje , riscati perdeti bani si timp.
Chiar daca nu cade case pe dvs tot o sa stati cu frica si o sa renovati din 2 in 2 ani.
Mai multe detalii 0766271435

Dacă fundația nu reprezintă urme de fisuri,atunci este bine dar spre ex.dacă fisura din interior sau exteriorul case-i isi continua drumul spre fundatiei si capata urme de fisuri atunci este de rău și trebuie sa te apuci de treaba.
Mult noroc,…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *