Categorii
Intrebari de la cititori

Polistiren direct peste zidarie sau tencuiala inainte?

Buna ziua, daca zidaria a fost facuta drept, pot spune perfect, pot sa aplic direct polisiren pentru izolatie sau trebuie totusi sa tencuiesc inainte? Ma ajuta la ceva tencuiala (ma refer ca termoizolatie)? Sau pot sa sar acest pas?


Intrebare de la Caterina, pe adresa redactiei: Polistiren direct peste zidarie sau tencuiala inainte?

4 răspunsuri la “Polistiren direct peste zidarie sau tencuiala inainte?”

Foarte multi procedeaza asa. Aplica polistirenul direct pe caramida / zidarie in cazul in care e bine facuta. Nu are rost sa mai tencuiesti

Daca peretii sunt drepti nu are rost tencuitul. Pastrati banutii pentru finisajul exterior. Depinde de diferentele care le aveti la drept. Daca sunt mici se poate jongla din mamaligi. altfel creste consumul de adeziv, care nu este deloc ieftin.

Buna ziua!

Se poate aplica polistiren/vata bazaltica direct pe zidarie, important este sa nu existe goluri de aer intre termoizolatie si zidarie pentru a evita formarea mucegaiului.

buna ziua
astazi am „admirat”cum niste „meseriasi”isi bateau joc de polistirenul clientului,care bagase bani in unul grafitat,la rindul 2 erau deja pe aratura,astia sint 95% din cei ce traiesc din montat polistiren dumneata cauta-i pe cei 5% care si stiu cum se face

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *