Categorii
Intrebari de la cititori

Probleme in gasirea perdelelor pentru dormitor si living

Buna CasaDex. Sunt nevoit sa apelez din nou la ajutorul vostru. De aceasta data intampin probleme in gasirea perdelelor pentru dormitor si living.


Ferestrele mele au 160, respectiv 260 cm lungime si din ce stiu pentru perdele se recomanda ca lungimea sa fie cu 2.5 pana la 3 ori mai mare fata de lungimea galeriei. Asadar sunt in cautarea unor perdele pe inele, albe aproape transparente. Problema este ca nu gasesc in fel si chip perdele pe inele de dimensiunea corespunzatoarea ferestrelor mele. Pe 99% din site-urile de specialitate gasesc cu lungimea intre 130 si 140 cm iar dupa calculele mele as avea nevoie in living de 2 perdele de 300-350 cm iar in dormitor de una de 450-500 cm.
Avand in vedere ca aceste dimensiuni nu exista incep sa pun la indoiala recomandarile cu privire la estimarea optima a lungimii unei perdele ce va sta intinsa. La capitolul draperii, inteleg ca 140 e suficient, acestea stand mai tot timpul deschise. Va rog ajutati-ma cu niste sugestii in privinta perdelelor. Multumesc.

Intrebare de la Victor, pe adresa redactiei: Probleme in gasirea perdelelor pentru dormitor si living.

2 răspunsuri la “Probleme in gasirea perdelelor pentru dormitor si living”

Bine ai revenit, Victor!

Dincolo de recomandarile standard despre care vorbesti, dimensiunea perdelelor se alege si in functie de tipul de tesatura si de viziunea designerului si implicit a proprietarului. Nu ma mira ca nu gasesti perdele de-a gata la dimensiunile dorite de tine, iar asta ma face sa-ti recomand sa faci unele pe comanda, in magazinele specializate cu vanzarea si confectionarea textilelor pentru ferestre. Un magazin online care pare cat se poate de serios (desi nu am colaborat niciodata cu ei) si care dispune de o colectie foarte mare de perdele, draperii si metraje pentru confectionarea perdelelor, draperiilor, huselor pentru canapele etc. este Sophia-Romania.ro Iti recomand sa-i contactezi si sa le soliciti ajutorul, acestia oferind cu siguranta si consultanta necesara. Ei te vor ajuta sa stabilesti dimensiunile textilelor de care ai nevoie, sa alegi tesatura potrivita, iar apoi le vor da in lucru pentru montarea inelelor, pentru a-ti putea fi livrate gata de montat pe galerii.

Latimea standard a metrajelor pentru perdele din colectiile lor este de 300 cm, ceea ce inseamna ca nu ar trebui sa-ti fie greu sa gasesti ceva pe placul tau. In privinta dormitorului, unde spuneai ca ai estimat ca ai avea nevoie de aproximativ 450-500 cm latime de tesatura, cred ca poti merge pe o perdea de doar 300 cm latime, draperiile asigurandu-i ansambului bogatia necesara.

Ti-as fi recunoscatoare daca vei reveni dupa discutia cu consultantii recomandati pentru a ne spune care este deznodamantul conversatiei si cum ai decis sa rezolvi problema cu care te confrunti.

Super, multumesc pt sugestii. Revin cu impresii dupa ce iau legatura cu ei, eventual si cu poze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *