Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Pun amorsa inainte de a turna sapa autonivelanta?


E nevoie de amorsa inainte de a turna sapa autonivelanta pe pardoseala? Am tot citit diverse pareri despre izolarea pardoselii si despre turnarea sapei si am vazut ca unele persoane aplica un strat de amorsa inainte de a turna, iar acum nu stiu ce sa fac. Nu stiu daca e neaparat nevoie si daca foloseste la ceva amorsa asta si nici pe care sa o cumpar. Nu stiu daca are vreo importanta dar am facut termoizolatia pardoselii cu polistiren extrudat de 20 mm peste care am pus plasa si am turnat sapa de aproximativ 15 mm.


Intrebare de la Alin, pe adresa redactiei: Pun amorsa inainte de a turna sapa autonivelanta?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Durnac in august 15th, 2018

Normal că se aplică amorsă. Amorsa are rolul ei in construcții, iar cei care își dau cu părerea ( chiar dacă nu au studii de specialitate) ,ar trebui macar sa citească câteva noțiuni elementare din cărți de specialitate și nu să plece urechea la toți. Am observat că după revoluție toți se pricep la construcții ( fără să fi făcut macar o școală profesională de construcții) și la fotbal.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii