Categorii
Intrebari de la cititori

Rog idei amenajari dormitoare mici, 13 mp

Buna ziua, suntem gata cu casa la rosu si urmeaza sa o amenajam, am ajuns la cele 3 dormitoare, toate mici, pana in 13 mp si aici este problema, sa zicem. M-ar interesa cateva idei de amenajari pentru camere mici in genereal, dar si pentru dormitoare in acest caz concret. Va multumesc frumos.


Intrebare de la Angi, pe adresa redactiei: Rog idei amenajari dormitoare mici, 13 mp.

Un răspuns la “Rog idei amenajari dormitoare mici, 13 mp”

Buna, Angi!

Sunt foarte multe variante de amenajare a unui dormitor mic, depinde mult si ce asteptari ai de la fiecare dintre cele trei dormitoare ale tale, ce destinatie va avea fiecare dintre ele, adica cine il va folosi pe fiecare. Pentru daca vorbim despre un dormitor matrimonial ai nevoie de anumite elemente daca vorbim despre o camera pentru copii trebuie sa ai in vedere alte aspecte si tot asa. Eu iti propun sa arunci o privire pe ideile din articolul urmator: https://www.casadex.ro/2016/05/dormitoare-mici-idei-de-amenajare-si-decorare/

Una peste alta, ai in vedere ca n-ar trebui sa folosesti culori inchise in amenajarea celor 3 dormitoare daca vrei sa le faci sa para mai spatioase si nici sa nu le aglomerezi cu prea multe piese de mobilier de care te-ai putea lipsi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *