Categorii
Intrebari de la cititori

Scurgere burlane la canalizare pe sub pamant?

Am ajuns la acoperis si va urma sa punem jgheaburile si burlanele. Am vazut la unele case ca burlanele intra pe sub pamant (chiar prin trotuarul de pe langa casa). Intrebarea e unde ajunge apa? Sunt legate spre canalizare toate? Daca da, cum? Imi puteti explica?


Intrebare de la Doru, pe adresa redactiei: Scurgere burlane la canalizare pe sub pamant?

4 răspunsuri la “Scurgere burlane la canalizare pe sub pamant?”

Daca esti cu casa in constructie si inca nu ai turnat trotuarul e cel mai bine. Eu am spart trotuarul de pe langa casa, ca era deja turnat, ca sa pot baga burlanele.

Eu am si terenul in panta si asta m-a ajutat mult. Am taiat peste tot trotuarul in dreptul in care ajungeau burlanele si am facut sapaturi de la fiecare pana intr-un punct unde s-au intalnit, spre gardul de la drum (sapaturi la 70 cm in pamant si am bagat teava normala de canalizare). De la acel punct am plecat cu o teava catre canalizarea finala. Sper ca ai inteles

buna seara
pt ape pluviale e nevoie de o canalizare separata de cele menajere,chiar daca afara vor intra intrun camin comun,riscati la ploi abundente sa va inundati,

Bună ziua, puteți lega canalizarea pluvială cu cea menajeră cu condiția cala cea menajeră la ieșirea din clădire să puneți clapetă de sens.

daca aveti gradina conduceti apa spre aceasta, este pacat sa se piarda. in sezonul ploios se poate acumula intr-un rezervor si sa ii dati drumul treptat in gradina sa nu o inundati daca ploua prea mult, desi cantitatea de apa si de ploie scade pe glob.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *