Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi amenajare bucatarie apartament 8 mp

Buna ziua! Am un apartament nou pe care il amenajez si caut idei pentru bucatarie. Aceasta are aproximativ 8 mp, este de forma dreptunghiulara si vreau sa aiba si un loc de luat masa. Ce sfaturi imi puteti da pentru amenajarea bucatariei ca sa arate bine si sa-mi fie usor sa lucrez in ea si sa o curat?


Intrebare de la Ileana, pe adresa redactiei: Sfaturi amenajare bucatarie apartament 8 mp.

Un răspuns la “Sfaturi amenajare bucatarie apartament 8 mp”

Buna, Ileana!

Tu te framanti cu amenajarea unei bucatarii dreptunghiulare de 8 mp si altcineva nu stie cum sa o scoata la capat cu una chiar mai mica, de forma patrata. In opinia mea, tu esti mai castigata, in sensul ca iti va fi mai usor sa o scoti la capat.

Spui ca ai vrea sa-ti oferim sfaturi pentru amenajarea bucatariei tale, iar eu cred ca imaginile si ideile din articolele scrise pe http://www.casadex.ro te vor ajuta si mai mult.

https://www.casadex.ro/2018/06/bucatarii-mici-si-frumoase-20-idei-de-amenajare/

– In articolul de aici vei gasi mai multe imagini cu bucatarii mici, unele de aproximativ 8 mp, de forma dreptunghiulara amenajate foarte reusit: https://www.casadex.ro/2014/02/bucatarii-mici-si-inguste-cum-le-amenajam-idei-si-imagini/ Vei gasi acolo si idei de amenajare a unui loc de luat masa intr-un spatiu de aceasta dimensiune si forma.

– Iar aici https://www.casadex.ro/2018/03/modele-de-bucatarii-mici-de-5-6-mp-amenajate-frumos-si-cu-stil/ vei descoperi ca si bucatariile mai mici ca a ta pot fi amenajate frumos si confortabil.

In opinia mea, ideea de baza este sa alegi finisaje si mobilier in culori deschise, care sa largeasca vizual spatiul. Sa proiectezi mobilierul pe inaltime (dulapurile superioare), pentru a obtine cat mai multe spatii de depozitare utile, asa incat sa nu aglomerezi blatul de lucru. Eventual sa alegi un model de masa plianta sau extensibila pentru locul de luat masa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *