Categorii
Intrebari de la cititori

Sub parchet a aparut umezeala, sapa s-a turnat direct pe placa

Salutari, casa se afla intr-o zona deluroasa, a fost construita pe un soclu cu o inaltime de 80 cm de la sol, panza freatica fiind la suprafata. Acum vine problema, casa a fost terminata, insa la parterul casei sub parchet a aparut umezeala, chiar si in aer se simte umiditatea. La etaj nu sunt probleme. Soclul casei / planseul de sub sapa nu cred ca a fost izolat, din informatii se pare ca sapa s-ar fi turnat direct pe placa de ciment.


Ce solutii exista acum in aceasta situatie, ma gandeam sa scoatem parchetul si sa punem sub parchet polistiren sau pluta. Nu mai zic ca la bucatarie este gresie pusa, acolo tot timpul ai impresia ca ai piciorele ude si aluneci pe ea. Sunt viabile optiunile propuse? Rog solutii. Multumesc anticipat.

Intrebare de la ABO, pe adresa redactiei: Sub parchet a aparut umezeala, sapa s-a turnat direct pe placa.

3 răspunsuri la “Sub parchet a aparut umezeala, sapa s-a turnat direct pe placa”

Exersa o soluție de la Sica care este impermeabilă,scoți parchetul și aplici soluția si poți pune după polistiren extrudat de 2 și gata nu o sa mai aveți probleme de umezeala.

Incercati sa va ganditi la realizarea unui dren perimetral !!! cu un colector si pompa submersibila si in viitor lucrari de sistematizare verticala

buna ziua
asa se intimpla cind cauti „meseriasi”ieftini care nu stiu sa rupa capilaritatea de sub placa de beton,in momentul asta singura solutie viabila este asa zisul drenaj francez,sau vorba d-nului lucian drenul perimetral cu o basa de unde scoateti cu pompa apa tot ce veti face in casa va fi precum frectia la un picior de lemn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *