Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Teren pretabil construire pe certificat urbanism la cumparare, acum nu mai e


Buna ziua! Am si eu o problema. Acum 5 luni am cumparat un teren, am verificat toate actele implicit certificatul de urbanism in care scria ca terenul este pretabil pentru construire de locuinta si locuinta tip semicolectiv. Acum as vrea sa ma apuc de construire, am fost sa scot personal certificatul de urbansim iar prin acesta mi-a dat dreptul sa construiesc doar cladire de birouri.


Am fost si am intrebat de ce? Si mi s-a spus pentru ca va aflati la mai putin de 100 de metri de viitoare autostrada sau pasarela, terenul fiind M2. Acum eu nu inteleg de ce atunci cand l-am cumparat certificatul era bun si acum nu mai este? In conditiile in care despre aceasta autostrada se discuta cu mult inainte sa cumpar eu terenul (aratandu-se in PUZ ca terenul esta in zona Galbena cea in care se putea construi locuinta) terenul se afla in Pantelimon. Va rog mult daca ma poate ajuta cineva.

Intrebare de la Ana, pe adresa redactiei: Teren pretabil construire pe certificat urbanism la cumparare, acum nu mai e.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii