Categorii
Intrebari de la cititori

Alegere culoare granit / ardezie terasa exterioara

Buna ziua. Ma aflu intr-o mare dilema, acum, la sfarsitul lucrarilor. Casa noastra e aproape gata si m- am impotmolit la alegerea culorii materialului pentru pavarea terasei exterioare. Casa este pe un singur nivel in stil mediteranean, acoperisul este acoperit cu tigla culoare antracit, fatada e placata pe alocuri cu caramida aparenta Somon Belize de la Modulo si in rest cu tencuiala decorativa un crem spre oranj discret iar curtea am pavat-o cu piatra cubica andezit.


Pentru terasa exterioara si scari oscilez intre granit si ardezie, ultima fiind preferata, in schimb la culoare m-am blocat. Griul mi se pare prea banal, la fel si bejurile. Ce ma sfatuiti? Multumesc. Astept cu interes o parere.

Intrebare de la Alina, pe adresa redactiei: Alegere culoare granit / ardezie terasa exterioara.

2 răspunsuri la “Alegere culoare granit / ardezie terasa exterioara”

Buna, Alina!

Si eu tot pentru ardezie as opta 🙂 Pentru ca nu-ti doresti sa plachezi terasa cu gri si nu te simti atrasa nici de crem, dar si pentru ca fata casei tale este finisata pe alocuri cu caramida aparenta despre care spuneai, iti propun sa iei in considerare ardezia multicolora Noisette Natur care prezinta un amestec de nuante pamantii in amestec cu tonuri de gri, asa incat sa legi vizual toate elementele existente in decorul exterior al casei.

O alta idee : travertin Yellow Cross Cut Antichizat, placi de 30,5 x 15,2 x 3 cm, pret cu TVA = 160 lei/mp, de la piatraonline. ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *