Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Alegere culoare granit / ardezie terasa exterioara


Buna ziua. Ma aflu intr-o mare dilema, acum, la sfarsitul lucrarilor. Casa noastra e aproape gata si m- am impotmolit la alegerea culorii materialului pentru pavarea terasei exterioare. Casa este pe un singur nivel in stil mediteranean, acoperisul este acoperit cu tigla culoare antracit, fatada e placata pe alocuri cu caramida aparenta Somon Belize de la Modulo si in rest cu tencuiala decorativa un crem spre oranj discret iar curtea am pavat-o cu piatra cubica andezit.


Pentru terasa exterioara si scari oscilez intre granit si ardezie, ultima fiind preferata, in schimb la culoare m-am blocat. Griul mi se pare prea banal, la fel si bejurile. Ce ma sfatuiti? Multumesc. Astept cu interes o parere.

Intrebare de la Alina, pe adresa redactiei: Alegere culoare granit / ardezie terasa exterioara.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in septembrie 21st, 2018

Buna, Alina!

Si eu tot pentru ardezie as opta :) Pentru ca nu-ti doresti sa plachezi terasa cu gri si nu te simti atrasa nici de crem, dar si pentru ca fata casei tale este finisata pe alocuri cu caramida aparenta despre care spuneai, iti propun sa iei in considerare ardezia multicolora Noisette Natur care prezinta un amestec de nuante pamantii in amestec cu tonuri de gri, asa incat sa legi vizual toate elementele existente in decorul exterior al casei.

Marius in septembrie 23rd, 2018

O alta idee : travertin Yellow Cross Cut Antichizat, placi de 30,5 x 15,2 x 3 cm, pret cu TVA = 160 lei/mp, de la piatraonline. ro

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii