Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Altoire pomi fructiferi – toamna sau primavara?


Se pot altoi pomii fructiferi toamna sau trebuie sa astept pana primavara? Cum e mai bine, in ce anotimp este mai indicat sa se faca altoirea?


Intrebare de la Marita, pe adresa redactiei: Altoire pomi fructiferi – toamna sau primavara?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Dan in septembrie 3rd, 2018

toamna se altoiesc cel mai bine daca vrei sa prinda si sa risti mai putin. Oricum, trebuie sa te pricepi. Eu am incercat de cateva ori bune si nu am reusit, am un vecin care tot ce a incercat sa altoiasca s-a prins si au crescut mari si frumosi. Cand am nevoie apelez la el :)

Decebal in septembrie 4th, 2018

Pomii se altoiesc, de regulă, numai in lunile iunie-august( vis.a.vis de condiții normale de clima). Recoltand ramuri, in lunile decembrie,ianuarie, puteti alții și în martie-aprilie.

Decebal in septembrie 4th, 2018

Lăsând la o parte denumirile: martie aprilie se pot alții pomii cu ramuri recoltate in decembrie ianuarie( depozitate corect, de ex. Intr.un frigider nepornit); uzual numai in lunile iunie-august.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii