Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Amenajare mansarda 60 mp, parchet si pereti albi


Buna, va rog sa ma sfatuiti cu privire la amenajarea unei mansarde de 60 mp. In momentul de fata are parchet si pereti albi. Pot transmite fotografii pentru exemplificare. Multumesc frumos.


Intrebare de la Raluca, pe adresa redactiei: Amenajare mansarda 60 mp, parchet si pereti albi.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

raluca in septembrie 6th, 2018

Multumesc!

Victoria in septembrie 6th, 2018

Buna, Raluca!

Te rog sa ne trimiti imagini si o schita cu dimensiunile mansardei la andrei@casadex.ro :) Noi le vom atasa mai jos, intr-un comentariu si apoi vom reveni cu un raspuns pentru tine.

Andrei in septembrie 6th, 2018

Am primit pe mail poze si text de la Raluca:

„Buna, transmit fotografiile mansardei. Mansarda are 60 mp si ne gândeam că destinația acesteia sa fie in afara de spatiu de depozitare si in zona de relaxare, distractie pentru copii preadolescenti sau chiar un altfel de living.

Prima imagine arata intrarea în mansarda si ne-am gândit că ar trebui să avem în vedere o formă de protecție pentru copiii mai mici. Multumesc mult. Raluca”

Victoria in septembrie 6th, 2018

Multumesc pentru poze, Raluca :) Nu ai putea sa-mi trimiti si o schita cu dimensiunile mansardei, te rog?

Victoria in septembrie 6th, 2018

De asemenea, te rog sa-mi spui mai clar la ce te gandesti cand spui „spatii de depozitare”. Ai nevoie de dulapuri pentru haine, unelte, obiecte pe care nu le vrei la vedere sau vrei o solutie de depozitare pentru carti, jucarii, jocuri, amintiri etc?

raluca in septembrie 14th, 2018

Am nevoie de dulapuri pentru haine/obiecte pe care le folosim sezonier si pe care nu le vreau la vedere, intre acele coloane cel mai probabil, iar zona din mijloc sa fie utilizata ca living.Admit ca poate fi luata in discutie si depozitarea cartilor si a jucariilor (ca o biblioteca), insa doar pentru a marca un colt de studiu. Transmit in curand si o schita cu dimensiunile spatiului.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii