Categorii
Intrebari de la cititori

Care sunt cele mai bune centrale termice pe lemne?

Buna ziua tuturor. Putem sa facem un clasament cu cele mai bune centrale termice de pe piata, pe lemne? Cred ca ar fi util sa cam stim marcile si modele cele mai bune. Ce ziceti?


Intrebare de la Florin, pe adresa redactiei: Care sunt cele mai bune centrale termice pe lemne?

4 răspunsuri la “Care sunt cele mai bune centrale termice pe lemne?”

Chiar daca am observat aici pe site ca unii se plang de Viadrus, mie mi se pare una dintre cele mai bune centrale pe lemne. Spun in cunostinta de cauza, am una care face fata fara probleme la o casa de 110 mp, si au si doi prieteni vecini care spun acelasi lucru.

Buna Seara!

Din pmdv cele mai bune Centrale pe lemne,gaze s-au electrice sunt:Pompele de caldura…Daca nu ma credeti pe mine va rog sa-l intrebati pe George Buhnici.Sanatate si Spor in toate

Bună seara!
@Fanel. Întrebarea este alta. Nu ce folosiți dumeavoastră. Funcție de buget şi un pic de citit pe forumuri, alegeți centrala. Personal am pe gaze.
Cu stimă si respect!

buna seara
care sint performantele centralelor pe lemne pe care le doriti?
randamentul?
durata de ardere a unei incarcari?
o centrala pe lemne are un randament bun doar cuplata cu un puffer,indiferent ca e cu gazeificare sau cu doua sertare tip viadrus,mai vindea melinda centrale gobe cu flacara intoarsa care aveau temperatura la cos de aprox 80G mult mai bune ca viadrusu si altele similare care „vomitau”la cos 200G,dar daca nu va tine „buzunarul”la o centrala + puffer alege-ti o liepsnele sau candle,o incarcare tine 30H cu un randament acceptabil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *