Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Casa noua in cartier rezidential vs apartament vechi Bucuresti


Ce ati face in locul meu: ati cumpara o casa mica si noua intr-un cartier rezidential de langa Bucuresti sau un apartament cu cel mult 3 camere vechi intr-o zona din oras? Ma tenteaza tare mult ideea de a avea o casa complet noua dar am inteles ca multe ansambluri rezidentiale au vicii ascunse. Pe de alta parte, si apartamentele vechi (blocuri de dinainte de revolutie) au adesea probleme cu instalatiile si daca vrei sa iei un apartament mai ieftin trebuie sa bagi multi bani ca sa-l renovezi. Ce ma sfatuiti sa fac?


Intrebare de la Nona, pe adresa redactiei: Casa noua in cartier rezidential vs apartament vechi Bucuresti.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Sam in septembrie 29th, 2018

Chiar daca mi se par foarte urate blocurile vechi am convingerea ca sunt mai rezistente decat casele si apartamentele din cartierele rezidentiale noi. As lua o casa sau un apartaent intr-un cartier nou numai daca as asista la toate etapele de constructie si finisare dar nu cred ca exista vreun dezvoltator atat de onest in Romania actuala care sa fie de acord cu asa ceva.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii