Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cat consuma un semineu electric? Incalzeste casa?


Din dorinta de a avea un semineu dar si din motive practice pentru incalzire, vreau sa montez unul electric in casa (pe lemne mi se pare foarte complicat). Intrebarea ar fi cat consuma un astfel de semineu si daca merita investitia, daca isi face treaba si incalzeste casa.


Intrebare de la Iulian, pe adresa redactiei: Cat consuma un semineu electric? Incalzeste casa?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Dan in septembrie 5th, 2018

Ce dimensiuni are casa? Consumul se face in functie de puterea semineului, de cat de bine e izolata casa si multe alte variabile. Si nu vorbim doar de cel electric. Si la celelalte seminee tot de raspunsuri la aceste intrebari avem nevoie

Silviu Dinescu in septembrie 5th, 2018

Eu am un semineu electric 3D si il folosesc de circa 3 ani. Consumul este dat pe perioada de folosinta si treapta de putere (daca are mai multe trepte). In cazul meu, la un living de 24 mp, folosit pe treapta a 2-a (1500 W), folosit 2 ore, incalzeste la 25 grade (sau mai mult daca afara nu sunt mai putin de -6 grade), iar consumul este aprox 0,850 kw/h. Il folosesc in perioada de toamna sau primavara, pentru a nu da drumul la centrala cu gaz si isi face treaba f.b.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii