Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cate panouri solare imi trebuie pentru apa calda si incalzire?


Buna ziua. De cate panouri solare am nevoie pentru incalzirea unei case de 100 mp, suprafata utila, dar si pentru a avea apa calda mereu?


Intrebare de la Ionus, pe adresa redactiei: Cate panouri solare imi trebuie pentru apa calda si incalzire?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Mesteru' in septembrie 16th, 2018

Iti recomand sa iei legatura cu o firma care vinde si instaleaza panouri solare, ei iti vor spune cu exactitate dupa ce vor vedea casa. Oricum pentru apa calda vei reusi, pentru incalzire nu cred ca vor da randament iarna

GeoSandu in octombrie 2nd, 2018

La clima din Romania, incalzirea unei case, iarna, doar cu panouri solare e cam greu de realizat. Fratele meu are panou solar de la Viessmann, Vitosol 200 cu tuburi vidate si un cazan pe lemne. Incepand cu luna mai si pana pe la jumatatea lui septembrie, apa calda o are doar de la soare. Nu stiu exact dimensiunele panoului solar si ale boilerului, dar sigur cei de la firma va pot indruma. Panourile functioneaza si in restul anului si se completeaza reciproc cu centrala.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii