Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culoare sa zugravesc peretii + piatra decorativa

Buna! Am intrat intr-o dilema cromatica ca sa zic asa: Am cumparat un apartament si suntem la capitolul renovat / amenajat si decorat. Am comandat din dedeman un coltar ( dedeman. ro/cluj-napoca/coltar-living-extensibil-pe-stanga-mm303-rec-2dl-otm-maro-319-x-170-x-80- dedeman. ro/cluj-napoca/vitrina-living-cu-usa-sticla-kent-pop-v-stejar-alb-stejar-gri-99-5-x-36-5-x-195-cm-2c/p/8050322cm-3c/p/8050824), precum si o mobila de living din gama kent. Nu stiu ce culoare sa zugravesc peretii, nu stiu ce nuanta de parchet s-ar potrivi. Totodata ma atrage ideea unei scafe cu tavan din sticla insa nu stiu ce culoare s-ar potrivi si piatra decorativa pe pereti. Ce sfaturi imi puteti da?


Intrebare de la hunny28, pe adresa redactiei: Ce culoare sa zugravesc peretii + piatra decorativa.

Un răspuns la “Ce culoare sa zugravesc peretii + piatra decorativa”

Buna, Hunny28!

Cu greu am reusit sa gasesc canapeaua si mobila de living alese de tine din cauza linkurilor incomplete pe care le-ai atasa, dar am reusit in cele din urma. Cele doua elemente arata foarte bine impreuna, insa sper ca ai un living mare, in caz contrar canapeaua aleasa il va acapara aproape in intregime. Iti recomand sa masori cu atentie inainte de a comanda canapeaua.

Altfel, sunt de parere ca ar trebui sa alegi fie scafa de pe tavan, fie piatra decorativa de pe perete, eu nu le-as folosi pe amandoua in acelasi decor, decat daca poate as avea de amenajat o camera foarte mare, cu tavane foarte inalte etc.

Peretii pot fi pastrati albi, dar totodata pot fi nuantati intr-o tonalitate deschisa ce se regaseste in decorul pietrei decorative. Insa pentru ca nu ai mentionat nimic despre culoarea pietrei pe care vrei sa o folosesti, nu-ti pot face o recomandare anume. Daca vrei neaparat sa accentuezi cumva un perete iti propun si o alta idee: sa plachezi peretele respectiv cu acelasi parchet cu care sunt placate pardoselile apartamentului tau. Poti vedea cum arata pusa in practica aceasta idee decorativa aici: https://www.casadex.ro/2014/12/parchet-pe-peretii-interiori-ai-casei-o-idee-decorativa-ieftina-si-spectaculoasa/

Sper ca am atins toate subiectele necesare, iar daca ai si alte intrebari, ma gasesti tot aici 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *