Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culori sa aiba dressingul in dormitor?

Buna dimineata. Am revenit la voi cu o intrebare, doresc un raspuns – sugestie. Vreau sa comand doua dressing-uri pentru dormitor, latime=2,40 m si 1,20 m pana in tavan si nu stiu ce culori sa aiba, avand in vedere ca peretii camerei sunt galben lamaie deschis, tavanul alb, parchetul laminat culoare maro deschis, patul cu tapiterie culoare negru. La dresingul cu latimea de 1,20 m as pune oglinda pe usile glisante, dar merg pana in tavan cu oglinda? Multumesc anticipat pentru sfaturi!


Intrebare de la Alex, pe adresa redactiei: Ce culori sa aiba dressingul in dormitor?

3 răspunsuri la “Ce culori sa aiba dressingul in dormitor?”

Buna din nou, Alex!

Da, mergi pana in tavan cu oglinda dressingului respectiv si te asigur ca nu vei regreta. Cat despre culoare, poti opta pentru carcasa alba lucioasa (cel putin la vedere, dica in zona fronturilor) sau poti merge pe varianta unui furnir deschis de lemn. Mie mi se par la fel de frumoase si practice ambele variante. O alta optiune frumoasa si care cred ca s-ar potrivi in dormitorul tau este nuanta vanilie care nu este nici alb si nici galben, ci o nuanta foarte deschisa si neutra.

Asa voi face cu oglinda, îmi place mult varianta nuanta vanilie si alb lucios, asta o sa aleg.Multumesc mult pentru ideile frumoase, nu as fi reusit fără voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *