Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culori sa aleg corpurile de iluminat de pe hol?

Vreau sa achizitionez corpurile de iluminat de pe hol. La parter pe hol am 3 corpuri, pe casa scarii unul si la etaj pe hol inca 3. Toate corpurile de iluminat de pe ambele holuri vor fi dispuse in linie dreapta. Intrebare: toate 7 corpurile de iluminat sa fie identice? Ce culoari sa aleg avand in vedere ca peretii sunt varuiti in alb iar usile / tocaria culoare nuc? Multumesc.


Intrebare de la Cercilia, pe adresa redactiei: Ce culori sa aleg corpurile de iluminat de pe hol?

3 răspunsuri la “Ce culori sa aleg corpurile de iluminat de pe hol?”

Buna, Cercilia!

Ce elemente metalice sunt prezente in decorul holului si spatiilor alaturate din casa ta: balustrada scara interioara, clante/manere usi interioare, galeriile care sustin perdelele si draperiile etc?

Feroneria de la geamuri si usi e in culoare bronz (Roto). Scara interioara si balustrada sunt din lemn (stejar). Perdele nu am pus inca, urmeaza. Alte elemente metalice nu sunt. Multumesc.

Eu as alege niste corpuri de iluminat in structura carora sa fie prezente elemente metalice (sau din plac ce imita metalul) asortate cu elementele metalice existente sau pe care urmeaza sa le cumperi sau cu elemente metalice din fier forjat sau care imita fierul forjat. Abajurul poate fi din sticla alba sau ivoire mata. In principiu, m-as axa pe modele din aceeasi colectie, pentru unitate vizuala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *