Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie casa langa Craiova, 299 mp, costuri?

Buna ziua. As dori sa construiesc o casa in vecinatea orasului Craiova. O casa cu 4 camere, 2 bai, bucatarie etc pe o suprafata de 299 metri patrati. Cat m-ar costa?


Intrebare de la Daniela, pe adresa redactiei: Constructie casa langa Craiova, 299 mp, costuri?

5 răspunsuri la “Constructie casa langa Craiova, 299 mp, costuri?”

Buna ziua.
Pretul constructiei se calculeaza pe baza unui proiect. In lipsa acestuia, putem vorbi despre preturi orientative, care nu vor fi cele reale.
– pret manopera la rosu- 48 euro/mp suprafata construita.
– pret casa la rosu ( manopera+ materialele beneficiarului )- 135 euro/mp.
– pret casa la rosu ( manopera+ materialele constructorului )- 150 euro/mp
Cu stima. 0745315725.

CONSTRUCTORI DE CALITATE, EXECUTAM CASE LA ROSU IN MAI MULTE JUDETE.
PRIMIM COMENZI SI PENTRU 2019.

Bună seara!
În jur de 30000-35000 euro, la roșu. La cum evoluează piața imobiliară te poți aștepta mai mult.
Cu stimă și respect.

Un pret corect se face dupa primirea documentatiei faza DTAC. Preturi date de unii pe aici sunt de agatat clientul ,incasat ceva avans si disparut din peisaj. Nici o firma nu poate executa o lucrare cu aceste preturi. La 48 euro/mp manopera nu mai gasiti nici echipe la negru. Ma refer la cei care au un pai in coltul gurii si spun”asta-i casa sefu?O facem nici o problema” . Si ajungeti sa aveti fundatia si placa de la cota 0,00 in panta(asa a fost terenu sefu,noi nu avem nici o vina).Ideal este sa gasiti o firma din zona dumneavoastra pentru executia lucrarii.Si sa va luati un diriginte de santier care sa urmareasca calitatea lucrarilor executate.Va doresc succes.

Bună ziua!
Imi cer scuze dar intrebarea a fost gresita. Dacă ce doritî sa construiți pe o suprafata de 299 mp se recalculează totul. Puneți mina si faceti proiect şi vedeți cam la ce bani vă încadrați. Mea culpa pentru pretul eronat. Ma gindisem la o casa cu 4 camere pe teren de 300 mp. Din descriere mai apare etc. Bafta la proiect.
Cu stimă si respect.

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de case la rosu la cheie.Un pret corect se face in baza unui P.T. si discutat la fata locului unde se vad si alte utilitati gen apa,electricitate,teren plat sau in panta etc.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la 0769942980

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *