Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie magazie Prahova, Breaza, oferte si timp executie

Buna ziua. In spatele casei, intre peretele casei si gardul cu vecinii, am spatiu care sta neutilizat. Aici doresc sa construiesc o magazie in care sa pot depozita diverse lucruri. Spatiul respectiv are dimensiunile de: L = 7 metri, l = 2 metri, h = 2,3 metri. Magazia doresc sa o construiesc din OSB, izolata la exterior cu polisteren, finalizat cu structurata, rafturi la interior, zona Breaza, Prahova.


Doua ferestre pentru lumina, iluminat la interior cu energie electrica, usa acces. Ferestrele si usile din lemn sau ce considerati ca este mai convenabil ca pret. Un perete sa fie folosit peretele casei noastre. Fara pod, doar acoperis. Acoperisul cu panta catre usa magaziei pentru ca apa sa nu se scurga pe peretele casei sau in curtea vecinilor. Acoperisul din carton bituminat sau sidrila bituminoasa (nu stiu exact cum se numeste ). Lungimea magaziei sa fie maxim 5 metri, inaltimea de doi metri si latimea de maxim 1,8 metri. Pe jos sa fie podea din lemn. Va rog oferte care sa cuprinda pret materiale, manopera, timp de executie. Va multumesc. Casa se afla in localitatea Breaza, judetul Prahova.

Intrebare de la Iulian, pe adresa redactiei: Constructie magazie Prahova, Breaza, oferte si timp executie.

6 răspunsuri la “Constructie magazie Prahova, Breaza, oferte si timp executie”

Bună seara!
1.Da un pic de autozizație aveți? La ceea ce doriți trebuie să turnați o placă de ciment, asimilată fundatiei. Dacă aveți vecini „binevoitori” totul este rezolvat.
2. Din punct de vedere arhitectural va arata foarte „frumos”. Osb şi carton lîngă cărămidă/ lemn şi acoperiş tabla sau țiglă. Dacă nu era lipită de casă este altceva. Este un punct de vedere, al meu. Fiecare cum doreşte.
Cu stimă şi respect.

Buna dimineata.
Pentru domnul Ionut : va voi suna cat de repede.
Pentru domnul Chibit :
1.Fiind lemn si OSB nu am nevoie de autorizatie.
2.Nu ati citit cu atentie solicitarea mea.La exterior se placheaza cu polisteren peste care urmează structurata la culoarea casei.
3.Am solicitat oferte despre pret materiale , manopera , timp de executie nu despre aspect.

Buna ziua domnule Vlad ,
Maine , luni , 17 septembrie 2018 , suntem acasa intre orele 08:00 si 12:00.Locuim in Podul Vadului , de la scoala veche un pic mai jos.Daca timpul va permite poate vorbim la telefon si ne faceti o vizita.
Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *