Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum pot sa reduc consumul energetic la o vila S+P+2E+M?


Am o vila S+P+2E+M, an 2005, constructie clasica la acea vreme, buna inainte de jaful Engie pe gaze.
Ma poate ajuta cineva sa-i reduc consumul energetic, va rog.


Intrebare de la Cristian, pe adresa redactiei: Cum pot sa reduc consumul energetic la o vila S+P+2E+M?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

CEB in septembrie 7th, 2018

Informatii si detalii le gasiti la noi daca sunteti interesat.
Cu respect si stima,
Echipa
„Casatamultvisata Empire Building”
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com
ceb.office@yahoo.com

Silviu Dinescu in septembrie 7th, 2018

Este destul de greu, la o casa facuta mai demult. In orice caz, economie la bani se poate face, paradoxal, prin…cheltuire de bani. Adica : schimbare actualelor becuri cu becuri cu LED, schimarea electrocasncelor cu unele cu coeficient de consum redus A+++, si… acum incepe tristetea, montarea de panouri fotovoltaice si pompa de caldura aer-apa (la are ar trebui incalzire prin pardoseala)…Dupa cum spunea, B A N I.

Stefan 51 in septembrie 7th, 2018

buna seara
nu inteleg intrebarea dv,e nevoie sa ne spuneti suprafata utila in m2 si costurile lunare cu incalzirea,ca ma gindesc ca asta e durerea,daca instalatiile sint corecte consumul este normal si nu stiu ce ati putea face,daca instalatiile sint facute la pretul cel mai mic-adica de un necalificat-nu trebuie decit sa le refaceti cu un cost mai mare decit cel initial,asta e,o intrebare indiscreta,ce s-a intimplat cu sursa veniturilor care v-a permis sa va construiti la momentul ala palatul?nu credeati ca va veni vremea sa nu aveti bani sa-l incalziti?trist

Chibiț in septembrie 7th, 2018

Bună seara!
De acord dar eficiența energetică nu înseamnă consum de energie electrică.Un auditor energetic trebuie consultat. Unul bun, nu făcuți pe bandă rulantă. Da. Înseamnă bani. Fotovoltaicele şi pompele de căldură mi se par destul de scumpe. Daca ar fi ok ar pune toată lumea. Casa verde este un lux. Casa Buhnici a costat un „pic” si nu este de mărimea casei dumneaviastra. Ce înseamnă ” casa nu este eficientă dpdv energetic” al firmei ENGIE? Consum crescut gaze naturale pe timp de iarnă,pentru încălzire? Consum crescut energie electrică pe timp de vară, pentru racire? De aici trebuie pornit. La ce construcție aveți „consum cu pipeta nu merge”. Analizați unde apare ineficiența şi alegeți metoda cea mai bună de a rezolva problema. Cu stimă şi o seara bună!

Cristian in septembrie 9th, 2018

Am cerut sfaturi, nu ironii. Nu am crezut ca asta este scopul blogului, ca nu mai intrebam.

Stefan 51: a fost facuta pentru doua familii plus o firma (care firma acum nu mai este, ca a fost criza) si cuprinde si un garaj de 2 masini, impus de PUZ.
Chibit: va rog sa cititi cu atentie cele scrise despre Engie.

Multumesc celorlalti. Va voi contacta.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii