Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Daca pun mobila wenge intr-o bucatarie mica e ok?


Am o bucatarie mica de 2 pe 3,2 m si imi doresc foarte mult o mobila wenge cu bleu dar imi este teama sa nu micsoreze si mai mult spatiul. Credeti ca pot si daca da, cu ce faianta sa o combin? Peretii vreau sa-i varuiesc in alb.


Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Daca pun mobila wenge intr-o bucatarie mica e ok?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in septembrie 16th, 2018

Buna, Andreea!

In mod obisnuit nu recomand alegerea mobilei in culori inchise si nici a finisajelor in culori inchise in amenajarea spatiilor mici si deci nici in amenajarea bucatariilor mici, cum este si a ta. Daca insa iti place foarte mult mobila wenge sfatul meu este sa procedezi in felul urmator: sa construiesti din furnir wenge doar dulapurile inferioare, iar pe cele superioare sa le faci bleu foarte deschis, lucioase sau chiar albe. Intre cele doua randuri de dulapuri as monta o faianta alba, iar blatul l-as alege tot alb. Daca vei decide sa mergi pe varianta corpurilor superioare albe, blatul va fi asortat cu acestea, insa daca vei ramane pe ideea de bleu blatul de lucru se va asorta cu faianta de pe perete.

La final vreau sa-ti recomand sa parcurgi urmatorul articol in care am vorbit despre mobila wenge in amenajarea bucatariilor: https://www.casadex.ro/2016/08/mobilarea-wenge-in-amenajarea-bucatariei/

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii