Categorii
Intrebari de la cititori

Daca pun mobila wenge intr-o bucatarie mica e ok?

Am o bucatarie mica de 2 pe 3,2 m si imi doresc foarte mult o mobila wenge cu bleu dar imi este teama sa nu micsoreze si mai mult spatiul. Credeti ca pot si daca da, cu ce faianta sa o combin? Peretii vreau sa-i varuiesc in alb.


Intrebare de la Andreea, pe adresa redactiei: Daca pun mobila wenge intr-o bucatarie mica e ok?

Un răspuns la “Daca pun mobila wenge intr-o bucatarie mica e ok?”

Buna, Andreea!

In mod obisnuit nu recomand alegerea mobilei in culori inchise si nici a finisajelor in culori inchise in amenajarea spatiilor mici si deci nici in amenajarea bucatariilor mici, cum este si a ta. Daca insa iti place foarte mult mobila wenge sfatul meu este sa procedezi in felul urmator: sa construiesti din furnir wenge doar dulapurile inferioare, iar pe cele superioare sa le faci bleu foarte deschis, lucioase sau chiar albe. Intre cele doua randuri de dulapuri as monta o faianta alba, iar blatul l-as alege tot alb. Daca vei decide sa mergi pe varianta corpurilor superioare albe, blatul va fi asortat cu acestea, insa daca vei ramane pe ideea de bleu blatul de lucru se va asorta cu faianta de pe perete.

La final vreau sa-ti recomand sa parcurgi urmatorul articol in care am vorbit despre mobila wenge in amenajarea bucatariilor: https://www.casadex.ro/2016/08/mobilarea-wenge-in-amenajarea-bucatariei/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *