Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc constructie vila cu apartamente, preturi?

Analizez posibilitatea de a construi un fel de vila cu apartamente. Proiectul final ar avea o suprafata utila pe nivel de 260 mp. Din acest proiect as vrea sa fac initial o parte, in loc sa am 3 apartamente pe etaj, sa construiesc doar 2 apartamente urmand ca in viitor sa fac si restul constructiei. Apartamentele nefacute acum ar avea 150 mp utili (fara boxe la subsol).


Doresc sa stiu preturi aproximative pentru toate costurile necesare.
– S+P+1;
– suprafata utila pe fiecare nivel 110 mp;
– tot subsolul impartit in 4 boxe;
– pe fiecare etaj 2 apartamente de 45 mp cu 2 camere, casa scarii 20 mp;
– structura de rezistenta, pe piloni si plafoane din beton armat;
– pereti din caramida etc.

Intrebare de la Misu, pe adresa redactiei: Doresc constructie vila cu apartamente, preturi?

Un răspuns la “Doresc constructie vila cu apartamente, preturi?”

Oferta noastră pentru dumneavoastră:

PREȚ MEDIU PENTRU MANOPERĂ, LA ROȘU, ÎN REGIE PROPRIE – FĂRĂ FACTURĂ (estimativ) pentru 1 mp de suprafață construită desfășurată (VALOARE DEVIZ împărţit la SCsubsol plus SCparter plus SCetaj) este: 65,97 EURO + 0,00 EURO TVA = 65,97 EURO.

PREȚ MEDIU PENTRU MANOPERĂ, LA CHEIE, ÎN REGIE PROPRIE – FĂRĂ FACTURĂ (estimativ) pentru 1 mp de suprafață construită desfășurată (VALOARE DEVIZ împărţit la SCsubsol plus SCparter plus SCetaj) este: 128,98 EURO + 0,00 EURO TVA = 128,98 EURO.

PREȚ MEDIU PENTRU MANOPERĂ, LA ROȘU, CU FACTURĂ (estimativ) pentru 1 mp de suprafață construită desfășurată (VALOARE DEVIZ CU TVA împărţit la SCsubsol plus SCparter plus SCetaj) este: 81,12 EURO FĂRĂ TVA + 15,41 EURO TVA = 96,53 EURO CU TVA.

PREȚ MEDIU PENTRU MANOPERĂ, LA CHEIE, CU FACTURĂ (estimativ) pentru 1 mp de suprafață construită desfășurată (VALOARE DEVIZ CU TVA împărţit la SCsubsol plus SCparter plus SCetaj) este: 158,33 EURO FĂRĂ TVA + 30,08 EURO TVA = 188,41 EURO CU TVA.

Valoarea medie a materialelor de calitate cu TVA pentru 1 mp de suprafață construită desfășurată (VALOARE DEVIZ împărţit la SCsubsol plus SCparter plus SCetaj) este: 127,10 EURO, LA ROȘU şi 240,03 EURO, LA CHEIE.

Profitul nostru maxim este de aproximativ 10 % din manoperă.
Avans 10%-20%-30%. Nu plătim dobânzi din banii dumneavoastră pentru că nu avem dobânzi de plătit (Nu sunt bune dobânzile)
REDUCERI (pentru ajutor oferit…) chiar şi de 50 % – la manoperă.
Lucrăm și cu contract de antrepriză și in regie proprie.
Lucrăm cu ingineri și oameni calificați.

Silvestru Sterie (Șef Șantier)
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *