Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Doresc constructie vila cu apartamente, preturi?


Analizez posibilitatea de a construi un fel de vila cu apartamente. Proiectul final ar avea o suprafata utila pe nivel de 260 mp. Din acest proiect as vrea sa fac initial o parte, in loc sa am 3 apartamente pe etaj, sa construiesc doar 2 apartamente urmand ca in viitor sa fac si restul constructiei. Apartamentele nefacute acum ar avea 150 mp utili (fara boxe la subsol).


Doresc sa stiu preturi aproximative pentru toate costurile necesare.
– S+P+1;
– suprafata utila pe fiecare nivel 110 mp;
– tot subsolul impartit in 4 boxe;
– pe fiecare etaj 2 apartamente de 45 mp cu 2 camere, casa scarii 20 mp;
– structura de rezistenta, pe piloni si plafoane din beton armat;
– pereti din caramida etc.

Intrebare de la Misu, pe adresa redactiei: Doresc constructie vila cu apartamente, preturi?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Autor |

Comentarii

C.E.B. in septembrie 3rd, 2018

Buna ziua.
Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele): plansa fundatie; plansa parter; plansa etaj/mansarda; plansa invelitoare; plansa sectiunea principala; plansa sectiunea secundara; nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului; specificati din ce se doreste a se realiza constructia: (lemn, caramida, bca, etc … ) etc iar noi in cel mai scurt timp o sa va realizam devizul-oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul cu privire la cererea dvs fie ca este vorba despre o constructie la rosu sau la cheie.
Dispunem de toata logistica si echipamentele necesare realizarii obiectivului (utilaje, cofraje, popi metalici, schele, scule, si tot ce tine de realizarea unei constructii.
Efectuam lucrari in toata tara!!!
Echipa Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576 0787393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Silvestru Sterie in septembrie 6th, 2018

Oferta noastră pentru dumneavoastră:

PREȚ MEDIU PENTRU MANOPERĂ, LA ROȘU, ÎN REGIE PROPRIE – FĂRĂ FACTURĂ (estimativ) pentru 1 mp de suprafață construită desfășurată (VALOARE DEVIZ împărţit la SCsubsol plus SCparter plus SCetaj) este: 65,97 EURO + 0,00 EURO TVA = 65,97 EURO.

PREȚ MEDIU PENTRU MANOPERĂ, LA CHEIE, ÎN REGIE PROPRIE – FĂRĂ FACTURĂ (estimativ) pentru 1 mp de suprafață construită desfășurată (VALOARE DEVIZ împărţit la SCsubsol plus SCparter plus SCetaj) este: 128,98 EURO + 0,00 EURO TVA = 128,98 EURO.

PREȚ MEDIU PENTRU MANOPERĂ, LA ROȘU, CU FACTURĂ (estimativ) pentru 1 mp de suprafață construită desfășurată (VALOARE DEVIZ CU TVA împărţit la SCsubsol plus SCparter plus SCetaj) este: 81,12 EURO FĂRĂ TVA + 15,41 EURO TVA = 96,53 EURO CU TVA.

PREȚ MEDIU PENTRU MANOPERĂ, LA CHEIE, CU FACTURĂ (estimativ) pentru 1 mp de suprafață construită desfășurată (VALOARE DEVIZ CU TVA împărţit la SCsubsol plus SCparter plus SCetaj) este: 158,33 EURO FĂRĂ TVA + 30,08 EURO TVA = 188,41 EURO CU TVA.

Valoarea medie a materialelor de calitate cu TVA pentru 1 mp de suprafață construită desfășurată (VALOARE DEVIZ împărţit la SCsubsol plus SCparter plus SCetaj) este: 127,10 EURO, LA ROȘU şi 240,03 EURO, LA CHEIE.

Profitul nostru maxim este de aproximativ 10 % din manoperă.
Avans 10%-20%-30%. Nu plătim dobânzi din banii dumneavoastră pentru că nu avem dobânzi de plătit (Nu sunt bune dobânzile)
REDUCERI (pentru ajutor oferit…) chiar şi de 50 % – la manoperă.
Lucrăm și cu contract de antrepriză și in regie proprie.
Lucrăm cu ingineri și oameni calificați.

Silvestru Sterie (Șef Șantier)
Telefon: 0733975725
steriesilvestru@gmail.com

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii