Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Doresc idei de culori pentru holul casei, nu alb


Buna ziua! Caut idei de culori pentru holul de la intrarea in casa. Este destul de lung si ingust si nu prea are lumina. Nu vreau sa-l fac alb ca o sa se murdareasca prea repede si nu stiu ce alte culori se potrivesc. In restul casei am folosit alb si gri pentru pereti.


Intrebare de la Suzana, pe adresa redactiei: Doresc idei de culori pentru holul casei, nu alb.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in septembrie 3rd, 2018

Buna, Suzana!

Albul se murdareste, a adevarat, dar daca ai un caine , de pilda, care se scutura de noroi cand ajunge acasa de la plimbare in zilele ploioase, urmele pe care le lasa sunt aproape la fel de vizibile si pe un fundal gri. In restul cazurilor, la un trafic normal, sa zicem, si albul poate rezista destul de bine. in plus, prezinta avantajul ca mareste vizual holul si este o culoare pe care o poti procura rapid, ieftin, improspatand peretii de cate ori este nevoie. Altfel, zic ca poti zugravi si peretii holului in gri, cata vreme ai folosit deja aceasta culoare in amenajare altor spatii din casa ta. Alege insa o nuanta nu foarte inchia, ci una deschisa, ca sa nu intuneci vizual acest spatiu.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii