Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Idei – casuta de gradina fara autorizatie si aprobari?


Va rog sa-mi dati o idee: vreau sa instalez o casuta de gradina in curte si am nevoie sa ancorez casa de ceva. Ce variante exista, in afara de placa de beton avand in vedere ca pentru o placa de beton trebuie autorizatie, proiect, aprobari, avize etc. Am fost astazi la Primarie si se pare ca orice constructie care are o fundatie este supusa autorizarii. Casuta este de 3/3mp. Multumesc.


Intrebare de la Clara, pe adresa redactiei: Idei – casuta de gradina fara autorizatie si aprobari?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

ConIon in septembrie 4th, 2018

Placa de beton nu e fundatie, cel mult un trotuar mai mare. Cand va dati seama ca trotuarul e exagerat de mare, folositi o parte pentru a monta casuta.
Bafta
str.con.ion@gmail.com

Sorin in septembrie 5th, 2018

Placa de beton este turnata doar la suprafata, la greutatea mica a casutei nu este nevoie de fundatii, ci este suficienta placa de beton. Cei de la primarie si-au depasit excesul de zel. Ca si alternativa ar fi sa folositi o platforna dalata, deci din dale debeton asezate pe un strat de pietriscompactat. Pentru asa ceva NU este nevoie de autorizatie de construire. Daca si in acest caz or sa ceara autorizatie, ar trebui sa le explucati si sa citeasca Legea 50 (legea constructiilor). Ah, ce-i msi iubesc eu pe zelosii care nu cunosc legile…

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii