Categorii
Intrebari de la cititori

Idei decorare bucatarie in forma literei L

Buna! Vreau sa-mi fac o bucatarie in forma de L, chiuveta la geam, suprafata de 16 mp. Peretele din stanga va avea o masa rotunda la el, in rest e complet gol si neacoperit. Ce idei de decorare imi puteti da? Multumesc!


Intrebare de la Leo, pe adresa redactiei: Idei decorare bucatarie in forma literei L.

Un răspuns la “Idei decorare bucatarie in forma literei L”

Buna, Leo!

Peretele gol din dreptul locului de luat masa poate fi decorat in multe feluri. Eu as opta pentru o galerie foto formata din imagini pe placul meu. Pot fi fotografii de familie frumoase, care ilustreaza momente cheie din viata ta sau pot fi peisaje. Personal, as opta pentru varianta alb-negru, considerand ca fotografiile alb-negru sunt mai elegante si incarca mai putin decorul.

Fotografiile pot fi agate direct pe eprete, intr-o anumita ordine sau pot fi asezate pe niste polite cu bordura. Mai multe idei in acest sens gasesti in galeria foto a urmatorului articol: https://www.casadex.ro/2014/02/cum-iti-poti-decora-casa-cu-tablouri-si-fotografii-galerie-foto/

Una peste alta, cred ca ai facut o alegere buna optand pentru o mobila in forma literei L. In caz ca nu stiai deja, te vei convinge rapid ca mobila pe colt este cea mai practica solutie pentru amenajarea unei bucatarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *