Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

La care dintre cele doua usi de interior pot sa renunt?


usi interior la care renuntBuna ziua. Puteti sa ma ajutati si pe mine sa iau decizia cea mai buna? La care dintre cele doua usi de interior dintre living si cele doua holuri pot sa renunt si sa o scot? Multumesc.


Intrebare de la Bogdan, pe adresa redactiei: La care dintre cele doua usi de interior pot sa renunt?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in septembrie 4th, 2018

Buna, Bogdan!

In principiu, poti renunta la ambele usi. In opinia mea, acestea sunt necesare numai daca vrei sa mentii o temperatura mai ridicata in living iarna (holul nevand calorifere si fiind mai rece, de obicei) sau daca vrei sa te asiguri ca zgomotul din living nu va patrunde spre dormitor (pe principiul ca doua usi izoleaza fonic mai bine decat una singura).

Candva, am locuit si eu intr-un apartament identic ca structura. Cu chirie, e drept. Dar as fi renuntat cu bucurie la ambele usi de trecere. Mai mult chiar (desi nu mi-ai cerut o parere in acest sens) as fi proiectat un dulap pe peretele din living cuprins intre cele doua usi, pentru a castiga cat mai mult spatiu de depozitare. Daca apartamentul mi-ar fi apartinut.

Ca sa nu mai lungesc vorba, nu stiu cat de mult te pot ajuta in luarea deciziei, dar cred ca trebuie sa o iei in functie de nevoile tale si ale familiei tale. Daca vrei sa izolezi zona de living de hol si sa mentii o temperatura mai ridicata in living pe timpul iernii, atunci pastreaza usa care desparte livingul de holul de intrare in apartament. Daca doresti sa separi zona de dormit de restul locuintei, pastreaza usa care desparte holul mic. Daca livingul va fi folosit si pe post de dormitor de catre o parte a familiei tale, e posibil ca usile respective sa fie necesare pentru a le asigura intimitatea. Iar daca nu doresti niciunul dintre beneficiile amintite de mine, renunta la ambele usi. In fond, atat dormitorul, cat si baia si bucataria au usi separate.

Te rog sa revii si sa ne povestesti ce decizie ai luat in cele din urma.

Sa ai spor la amenajat si decorat!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii