Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Merita usile de interior pregatite de vopsit din Dedeman, Hornbach?


Stie cineva daca merita cumparate usile de interior de la Dedeman, Hornbach etc pregatite de vopsit? Mi se pare ca arata foarte bine chiar si asa cum sunt, doar cu stratul ala alb-crem de deasupra, dar nu stiu daca sunt bune comparativ cu usile de interior chinezesti pe care le gasesc peste tot.


Intrebare de la Dorin, pe adresa redactiei: Merita usile de interior pregatite de vopsit din Dedeman, Hornbach?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in septembrie 29th, 2018

Buna, Dorin!

Eu cred ca daca esti constient de faptul ca ai de munca pana le vei da aspectul unor usi complet finisate si de faptul ca nu au tocuri late, frumoase (pe care eventual va trebui sa ti le faci singur), usile pregatite de vopsit merita. Si mie imi place aspectul lor si le consider o alegere buna pentru cei care nu dispun de bugetul necesar achizitionarii unor usi de interior complet finisate. In plus, faptul ca pot fi vopsite in ce culoare doresti iti ofera o libertate pe care usile infoliate nu ti-o ofera. Niste prieteni si-au construit o casuta pentru musafiri in curte (superba, de altfel!) si au ales anume acest tip de usa pentru baia casutei. Si pentru ca au optat pentru o amenajare in stil Provence, au vopsit usa pregatita de vopsit si alte elemente decorative din lemn intr-o nuanta foarte deschisa de mov, lucru pe care nu l-ar fi putut face cu o usa finisata.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii