Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Montare rolete zebra in living + bucatarie open space


Va cer ajutorul in luarea unei decizii in decorarea unei ferestre dintr-un living cu bucatarie open space, cu rolete. Fereastra este in zona de bucatarie (camera e pe lung si livingul e in partea opusa unde nu avem geam) si pentru ca mi se pare ca o perdea nu ar da prea bine langa mobila de bucatarie ma gandeam sa montez la geam rolete zebra, le mai zice vidella. Ce parere aveti, ar merge sa procedez asa sau pentru ca e open space cu livingul trebuie neaparat perdele si draperii?


Intrebare de la Nikoletta, pe adresa redactiei: Montare rolete zebra in living + bucatarie open space.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in septembrie 10th, 2018

Eu cred ca te-ai gandit foarte bine, Nikoletta! Si eu sunt de parere ca perdelele si draperiile lungi merg doar in bucatariile ceva mai mari, in cele cu peretele pe care se afla fereastra este liber sau in cele in care mobila nu este in apropierea ferestrelor. Roletele zebra sau Vidella sunt practice, nu ocupa loc si arata bine. Alege un model care sa se asorteze cu ceelalte textile din decor.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii