Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Mutare tevi chiuveta bucatarie intr-un apartament


Am cumparat un apartament si vreau sa-l renovez. Sotia vrea sa mutam chiuveta sub fereastra din bucatarie dar eu nu stiu daca e posibil asa ceva intr-un apartament. Se poate modifica instalatia sanitara (tevi apa, canalizare) ca sa montez chiuveta si masina de spalat haine sub fereastra din bucatarie?


Intrebare de la Andy, pe adresa redactiei: Mutare tevi chiuveta bucatarie intr-un apartament.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in septembrie 29th, 2018

Buna, Andy!

Un instalator bun te va ajuta sa rezolvi aceasta problema numaidecat. Solutia pe care o vad eu (sper sa ma contrazica mesterii de pe aici daca nu am dreptate) este sa prelungesti traseul tevilor de apa si canalizare pana in zona in care vrei sa montezi chiuveta (sub fereastra, in cazul de fata) ingropandu-le in perete.

Stefan 51 in septembrie 29th, 2018

buna seara
nu e nici o problema cu prelungitul tevilor sub fereastra,problema poate sa apara la „ingropatul”in perete,mai simplu construiti mobila de bucatarie cu o distanta de 5cm de la perete,

Aurel in septembrie 30th, 2018

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de renovari/restaurari de case si apartamente totul cap-coada.0769942980

Andy in septembrie 30th, 2018

Am peretii din caramida, cred ca n-o sa fie o problema sa sap sa ingrop tevile in perete. Nu vreau nici sa las tevile aparente. Deci daca se poate prelungi traseul prin perete, asa o sa fac ca sa pot monta chiuveta sub fereastra din bucatarie.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii