Categorii
Intrebari de la cititori

Mutare tevi chiuveta bucatarie intr-un apartament

Am cumparat un apartament si vreau sa-l renovez. Sotia vrea sa mutam chiuveta sub fereastra din bucatarie dar eu nu stiu daca e posibil asa ceva intr-un apartament. Se poate modifica instalatia sanitara (tevi apa, canalizare) ca sa montez chiuveta si masina de spalat haine sub fereastra din bucatarie?


Intrebare de la Andy, pe adresa redactiei: Mutare tevi chiuveta bucatarie intr-un apartament.

4 răspunsuri la “Mutare tevi chiuveta bucatarie intr-un apartament”

Buna, Andy!

Un instalator bun te va ajuta sa rezolvi aceasta problema numaidecat. Solutia pe care o vad eu (sper sa ma contrazica mesterii de pe aici daca nu am dreptate) este sa prelungesti traseul tevilor de apa si canalizare pana in zona in care vrei sa montezi chiuveta (sub fereastra, in cazul de fata) ingropandu-le in perete.

buna seara
nu e nici o problema cu prelungitul tevilor sub fereastra,problema poate sa apara la „ingropatul”in perete,mai simplu construiti mobila de bucatarie cu o distanta de 5cm de la perete,

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de renovari/restaurari de case si apartamente totul cap-coada.0769942980

Am peretii din caramida, cred ca n-o sa fie o problema sa sap sa ingrop tevile in perete. Nu vreau nici sa las tevile aparente. Deci daca se poate prelungi traseul prin perete, asa o sa fac ca sa pot monta chiuveta sub fereastra din bucatarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *