Categorii
Intrebari de la cititori

Piatra naturala si fototapetul impreuna in living?

Va rog sa ma ajutati sa iau o decizie pentru amenajarea livingului meu. Imi place si piatra naturala foarte mult dar am vazut si un fototapet super care cred ca ma reprezinta si nu stiu daca ar merge sa folosesc si piatra si fototapetul in amenajarea camerei.


Intrebare de la Iarina, pe adresa redactiei: Piatra naturala si fototapetul impreuna in living?

Un răspuns la “Piatra naturala si fototapetul impreuna in living?”

Buna, Iarina!

Voi fi sincera si iti voi spune ca prefer decorurile simple, iar combinarea unui fototapet cu piatra naturala in amenajarea aceluasi living mi se pare putin prea mult. Daca iti place atat de mult imaginea de pe fototapetul la care ti-a ramas gandul, iti propun sa-ti decorezi unul dintre peretii livingului cu fototapet si sa renunti la piatra naturala. Daca insa iti place mai mult piatra naturala, renunta la ideea de fototapet. Oricum, cred ca e bine sa stii ca piatra este un material destul de greoi, desi frumos, care daca nu este folosit cu masura incarca decorul.

Vreau sa-ti recomand sa citesti urmatoarele doua articole si sa vizualizezi imaginile care ilustreaza mai multe exemple de folosire a fototapetului in amenajarea livingului:

https://www.casadex.ro/2014/12/fototapetul-decorativ-un-finisaj-spectaculos-usor-de-integrat-in-decorul-casei/

https://www.casadex.ro/2017/10/fototapetul-si-marirea-vizuala-a-spatiului-trucuri-vizuale-decorative/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *